UVRAČALA GA: Sin sekirom ubio majku
Foto: KURIR

Serija zločina tokom novogodišnjih praznika

UVRAČALA GA: Sin sekirom ubio majku

Crna Hronika -
Vlasta A. (45) policiji prijavio da je ubio Radmilu (83) u njihovoj porodičnoj kući zato što je bacala čini na njega

BEOGRAD - Brutalno!Vlasta A. (45) uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio majku Radmilu (83) u njihovoj porodičnoj kući u beogradskom prigradskom naselju Kaluđerica. Nakon zločina on je pozvao policiju i prijavio se. Staričino telo u lokvi krvi pronađeno je juče oko 6.20 sati.- Vlasta A. priznao je inspektorima da je s više udaraca sekirom ubio majku. Tvrdio je da je to morao da učini jer je Radmila bacala čini na njega. Pretpostavljamo da se zločin dogodio u utorak - kaže izvor Kurira iz istrage.Komšije Radmile A. su u šoku. Kažu da se ona često žalila na sina i da su se svađali, ali da, uprkos tome, ne mogu da veruju da je Vlasta A. bio spreman na ovako brutalan zločin.- Strašno! Niko nije zaslužio da umre u takvim mukama! Radmilu sam video u utorak ujutru. Raspitivala se gde sinu da kupi grejalicu, jer ne želi da se greje na drva. Kad sam sledećeg jutra ispred njihove kuće video policiju, pomislio sam da su se potukli. Nažalost, policajci su mi rekli šta se desilo - priča komšija.Vlasta i Radmila živeli su sami nakon što im je otac, odnosno suprug Ljuba preminuo pre tri godine.- Problemi su počeli posle Vlastine ženidbe, pre nekih 15 godina. Otac mu je doveo ženu za koju je dao 80.000 tadašnjih maraka. Međutim, Ljuba je sinu rekao da je pošteno da i on ima odnose sa snajom, jer je za nju dao pare. Ženu su ubrzo vratili njenima - kaže komšija.

Prošle nedelje izašao iz „Laze“- Vlasta je nekoliko puta bio na lečenju u bolnici „Laza Lazarević“. Vratio se kući u prošli petak, a u bolnici je proveo mesec dana. Izgledao mi je dobro! Nije bio loš čovek, ali su mu živci otišli - kaže komšija.

Ubijena gledala u dlanKomšije kažu da su Radmilin muž Ljuba i sin Vlasta radili u Austriji i da su imali dovoljno novca.- Vlasta je radio u piceriji. Radmila je ranije radila kao gatara. Za novac je „gledala“ ljudima u dlan - kaže komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track