Otac monstrum izgladnjivao decu do smrti

Horor u Slavonskom brodu

Otac monstrum izgladnjivao decu do smrti

Crna Hronika -
Policija u Slavonskom Brodu uhapsila muškarca koji je zlostavljao i izglednjivao ženu i dvoje dece, gde je tromesečna beba umrla, a dvogodišnja devojčica pronađena neuhranjena u stanu punom fekalija

SLAVONSKI BROD- Lekari i policija u Slavonskom Brodu postali su svedoci jezive priče u kojoj je tridesetdvogodišnji muškarac zlostavlja i izgladnjivao ženu i dvoje dece, gde je tromesečna beba preminula, a dvogodišnja devojčica bila neuhranjena i zapuštena.

Jeziva horror priča dogodila se 27 decembra prošle godine kada je muškarac (32) u bolnicu doveo mrtvu tromesečnu bebu i ženu u modricama. Kada su ga lekari počeli ispitivati šta se dogodilo, on je postao nasilan zbog čega je pozvana policija a on savladan.

Posle hapšenja policija je otišla do stana u kome je zatekla jeziv prizor dostojan horror filmova. U stanu čiji su zidovi i pod bili umazani fekalijama policajci su pronašli dvogodišnju devojčicu koja je bila zapuštena i neuhranjena.

Devojčica je ekspresno smeštena u bolnicu, a daljom istragom policija je utvrdila da je stan na petom spratu jedne zgrade u Slavonskom Brodu bila pakao na zemlji.

Stanari zgrade kažu da su često iz stana dopirali jauci i plač dece, da se otac zlostavljač u stan doselio pre devet meseci uz obećanje da će sa vlasnicima stana potpisati ugovor o zakupu što nikada nije učinio, a vlasnika je preko SMS poruka ubeđivao da će ga ubiti ako se približi stanu.

Stanari kažu da je cello leto zgrada smredela na fekalije ali niko nije znao odakle je dolazio miris.

Policija je istragom utvrdila da je zlostavljač imao pored sadašnje još dve žene i sa njima ukupno devetoro dece o kojima se nije birnuoOcu monstrumu određen je jednomesečni pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track