Golf eksplodirao i izgoreo

Panika na Karaburmi

Golf eksplodirao i izgoreo

Crna Hronika -
Jaka detonacija i požar na vozilu marke golf 4 bila je razlog da stanari ulice Salavador Aljende posumnjaju da je pod vozilo postavljena bomba, a policija sumnja da su u pitanju neispravne instalacije na vozilu, a ne bomba

BEOGRAD- Automobil marke „ golf 4“ eksplodirao je oko 11.35 sati u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi.Dve su verzije prema kojima se dogodila eksplozija, prema jednoj u pitanju je podmetnuta bomba, a prema drugoj neispravne elektirčne instalacije.

Srećna okolno je bila što u vozilu kada se dogodila eksplozija nije bilo nikoga, pa nije bilo povređenih, a vlasnica golfa prijavila je policiji da je najpre čula eksploziju i da je počeo da gori prednji deo vozila.

Veliki broj policijskih i vatrogasnih ekipa je stigao na mesto događaja.

Vatra je izbila na delu motora automobila u ulici Salvadora Aljendea a vlasnik je prijavio da je prethodno čuo prasak sličan eksploziji petarde, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vatrogasci su za kratko vreme ugasili požar, a Kontradiverzione ekipe policije su posle toga pregledale vozilo i utvrdile da nema govora o podmetnutoj eksploziji, kao i da studentkinji niko nije pretio, zbog čega se sumnja da su glavni krivac za požar i eksploziju neispravne istalacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track