UHAPŠEN: Nesuđeni direktor policije štrajkuje glađu

Pao zbog 100 evra

UHAPŠEN: Nesuđeni direktor policije štrajkuje glađu

Crna Hronika -
Lakičević je počeo štrajk glađu jer smatra da mu je namešten slučaj primanja mita jer je bio "jedan od ozbiljnijih kandidata" na konkursu za direktora policije, naveo je izvor iz policije

BOR- Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru Vladimir Lakičević, kome je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je uzeo 100 evra mita, počeo je štrajk glađu, rečeno je medijima u borskoj policiji.

Lakičević je počeo štrajk glađu jer smatra da mu je juče namešten slučaj primanja mita jer je bio "jedan od ozbiljnijih kandidata" na konkursu za direktora policije, naveo je izvor iz policije.

Lakičeviću je nakon saslušanja da je primio mito od 100 evra određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i u prisustvu advokata ispitivali su ga pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Lakičević nije dobio fiskalni račun za kupljenu tortu u jednoj borskoj poslastičarnici, pa je poslastičarki zapretio prijavom ako mu ne da 100 evra. Pošto je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, radnica je Lakičeviću navodno predala obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track