ZLOČIN U RESNIKU: Marina ubijena na spavanju!

Detalji jezivog zločina

ZLOČIN U RESNIKU: Marina ubijena na spavanju!

Crna Hronika -
Obdukcija pokazala da se Marina Zlatković (24) uopšte nije branila iako je bila viša i krupnija od osumnjičenog Vladana J. (21)

BEOGRAD - Kukavica!Obdukcija tela Marine Zlatković (24), čije je telo prekjuče nađeno u stanu u Resniku, ukazuje da je ona najverovatnije ubijena u snu! Na taj scenario posebno ukazuje činjenica da na njenom telu gotovo nema odbrambenih rana, što bi bilo logično budući da je bila za glavu viša i znatno krupnija od osumnjičenog Vladana J. (21).- Vladan joj je najverovatnije prišao dok je spavala i zario joj nož u grkljan. Od tog udarca umrla je na mestu i to objašnjava zašto komšije nisu čule ništa neobično iz njihovog stana - kaže Kurirov izvor iz istrage.Osumnjičeni je odmah posle zločina saslušan u beogradskoj policiji.- Delovao je kao da je drogiran! Bio je odsutan i zbunjen i nije bio u stanuju da odgovara na pitanja. U nekoliko navrata inspektori su mu pokazivali slike s uviđaja, ali on jednostavno nije reagovao! Jedino je nekoliko puta ponovio da je jeste ubio, ali nije pokušao da objasni zbog čega - dodaje naš izvor.Zbog sumnje da su ubili Marinu Zlatković policija je u ponedeljak privela Vladana J. i njegovog maloletnog brata (17), kog tereti za saučesništvo. Pretpostavlja se da je Vladan ubio svoju devojku zato što je odbijala da se prostituiše, ali i zbog toga što se hvalila da je našla Mađara za kojeg će se udati.

Policija ispred zgrade u kojoj se dogodio krvavi zločin
Policija ispred zgrade u kojoj se dogodio krvavi zločin

Ubica nije oklevaoPatolozi su utvrdili da je Marini prerezan grkljan, te da je ubijena jednim snažnim zamahom noža.- Rana je duboka i široka i izvesno je da je izazvala gotovo momentalnu smrt. Po povredama se vidi da je ubica bio rešen da je usmrti i da nije mnogo oklevao kad je zamahnuo nožem - priča Kurirov izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track