Maskirani nasilnici pretukli direktora Više poslovne škole

Novi Sad

Maskirani nasilnici pretukli direktora Više poslovne škole

Crna Hronika -
Maskirani napadači pesnicima su napali i pretukli direktora Visoke poslovne škole dr Radovana Tomića na izlasku iz zgrade u kojoj stanuje

NOVI SAD - Dvojica maskiranih napadača pretukla su danas u Novom Sadu direktora Visoke poslovne škole profesora dr Radovana Tomića kome je ukazana pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu je potvrđeno da su profesora Tomića napala dvojica za sada neidentifikovanih napadača i da je istraga o tom incidentu u toku.

"Kada sam izašao iz zgrade u kojoj stanujem i krenuo na posao, napale su me dve maskirane osobe i počele da me udaruju pesnicama po glavi, a još trojica njih su bila u pripravnosti", rekao je profesor Tomić.

On je potom odvezen u Klinički centar, gde je obavljeno snimanje i posle medicinskog zbrinjavanja povreda, pušten je na kućno lečenje.

O tom napadu, kako je rekao Tomić, obaveštena je policija koja je obavila uviđaj.

Profesor Tomić je podsetio da je bio napadnut i 2010. godine u Beogradu kada su ga nepoznate osobe, čiji identitet još nije utvrđen, tukle bezbol palicama.

On nije mogao da kaže na koga sumnja da je napadač ili organizator tog napada, ali je napomenuo da se "digla velika hajka oko dolaska Oksfordskog univerziteta na Visoku poslovnu školu u Novom Sadu i postizanja dogovora o poslovnoj saradnji".

Prethodnog dana su predstavnici tog prestižnog univerziteta održali prezentaciju svojih studija na Visokoj poslovnoj školi gde bi uskoro trebalo da počnu i Oksfordske master studije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track