Krivična prijava zbog krađe novca

Kraljevo

Krivična prijava zbog krađe novca

Crna Hronika -
Policija sumnja da je Slobodan S. od avgusta prošle godina više puta iz jedne kuće ukrap novac u ukupnoj vrednosti od 12.000 evra

KRALJEVO - Pripadnici kraljevačke policije rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe i podneli krivičnu prijavu protiv Slobodana S. (74) iz Samaila kod Kraljeva za koga se sumnja da je od avgusta prošle godine u više navrata iz jedne porodične kuće u Bapskom polju kod Kraljeva otuđio domaći i strani novac u ukupnoj vrednosti od preko 12.000 evra.Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, krao je tako što je koristio originalni ključ koji su oštećeni držali ispod otirača ispred ulaznih vrata.

Veliki broj teških krađa i krađa se izvrši tako što provalnici, koristeći nepažnju vlasnika koji ostavljaju otključane objekte i svoja vozila ili otvorene prozore, nesmetano ulaze u objekte i vrše krađe. Neretko koriste i originalne ključeve koje vlasnici ostavljaju na mesta dostupna drugim licima (ispod otirača, saksija).

"Apelujemo na građane da čuvaju svoju pokretnu i nepokretnu imovinu, da adekvatno obezbeđuju svoje objekte i da ključeve ne ostavljaju na dohvat drugim licima", navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track