Najnovije vesti

JEZIV ZLOČIN: Bušilicom mužu probušila glavu?

U Beogradu

JEZIV ZLOČIN: Bušilicom mužu probušila glavu?

Crna Hronika
Sabin Marić (30) iz Obale Slonovače osumnjičena je da je onesvestila muža Branka, a onda ga ubila, posle čega je popila veću količinu tableta. Sinovi od dve i po i četiri godine noć proveli kraj nepomičnih roditelja

BEOGRAD - Tragedija!
Sabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, osumnjičena je da je ubila bušilicom supruga Branka Marića (40), člana mirovne misije pri UN, u iznajmljenom stanu na Banovom brdu, a potom pokušala da izvrši samoubistvo. Pretpostavlja se da je Sabin usmrtila muža jer je hteo da se razvede od nje!

- Bebisiterka je oko 8.30 sati došla u stan Marića, kako bi čuvala njihove sinove od dve i po i četiri godine. Kad je ušla, zatekla je jeziv prizor. Branko je ležao u lokvi krvi u krevetu u spavaćoj sobi, a njegova supruga, kojoj je pena izbijala na usta, bila je na podu u drugoj sobi. Najstrašnije je to što su njihovi sinovi sedeli pored tela roditelja. Ne znamo šta su tačno deca videla, ali su bila potresena. Bespomoćno su dozivali oca i majku pokušavajući da ih probude - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da je Sabin ubila Branka dok je spavao.

- Branko je ležao u krevetu s povredama i rupom na glavi. Pretpostavljamo da ga je žena udarcima onesvestila dok je spavao, da bi mu onda probušila lobanju bušilicom! Kad je videla šta je uradila, Sabin je, navodno, popila veću količinu tableta. Imala je i ranu od noža u stomaku - kaže naš sagovornik.

Žena je bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Branko je, navodno, nameravao da ostavi Sabin zbog druge žene iz Ugande, koju je upoznao dok je bio u mirovnoj misiji. Sabin navodno nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će ostati sama s decom pa se odlučila na ovako brutalan zločin. Inače, Branko je ranije bio u braku sa Srpkinjom, s kojom ima ćerku, a posle se venčao sa Sabin - kaže izvor Kurira.

 

Policija ispred stana u kojem se dogodio zločin
Policija ispred stana u kojem se dogodio zločin

Socijalni radnici odvode Brankove i Sabinine sinove
Socijalni radnici odvode Brankove i Sabinine sinove


Napala ih treća osoba?

Sagovornik Kurira kaže da je u ovom slučaju najverovatnije reč o porodičnoj tragediji, ali se proveravaju i druge mogućnosti.

- Branko i Sabin imali su veoma čudne povrede, pa ne isključujemo mogućnost da je u zločin umešana i treća osoba, ali to će biti utvrđeno istragom!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...