SUBOTICA: Pokrali vrednu operemu

Privođenje

SUBOTICA: Pokrali vrednu operemu

Crna Hronika -
Policija je uhapsila jednog, a protiv dvojice muškaraca podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su pokrali opremu za dijagnostiku koju su pokušali pordati jednom mehaničaru u Subotici

SUBOTICA - Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati T.Š. (25) iz naselja u okolini Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške krađe, dok je protiv L.R. (25) iz istog mesta u okoline Subotice, podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prikrivanja.

"Postoji osnov sumnje da je T.Š. krajem novembra prošle godine u večernjim časovima, nasilno ušao u dvorište a potom, prethodno onesposobivši alarm isključivanjem struje, i u objekat firme "Gebi" u Čantaviru, odakle je otuđio uređaj za autodijagnostiku sa pripadajućom opremom, vredan više stotina hiljada dinara, a kojeg je u januaru ove godine, uz pomoć L.R. pokušao da proda lokalnom automehaničaru", navedeno je u saopštenju Policijske uprave Subotica.

Kako je navedeno, T.Š. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu i protiv A.H. (24) iz Subotice i Č.H. (29) iz naselja u okolini Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe.

Kako je saopšteno, postoji osnov sumnje da su A.H. i Č.H. tokom januara u više navrata provaljivali u vikendice u okruženju Hajdukova, odakle su otuđili razne stvari u većem iznosu, a koje su potom jednim delom uspeli da prodaju, nešto preko oglasa, a nešto otkupljivačima sekundarnih sirovina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track