Deca našla bombu na putu u Kosovskoj Mitrovici

Opasnost

Deca našla bombu na putu u Kosovskoj Mitrovici

Crna Hronika -
Specijalizovane jedinice Kfora ubrzo potom su stigle na lice mesta i uklonile eksplozivnu napravu, rekao je policijski portparol.Bomba je nađena na putu koji od Gradske bolnice u Kosovskoj Mitrovici vodi prema Mikro naselju

KOSOVSKA MITROVICA - Specijalizovane jedinice Kfora uklonile eksplozivnu napravu koju su pronašla deca na putu koji od Gradske bolnice u Kosovskoj Mitrovici vodi prema Mikro naselju.

Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je popodne na jednom od puteva u severnom delu Kosovske Mitrovice pronađena ručna bomba.Hoti je rekao da su bombu bačenu pored puta pronašla deca u multietničkom delu Mitrovice zvanom Mikro naselje.

Specijalizovane jedinice Kfora ubrzo potom su stigle na lice mesta i uklonile eksplozivnu napravu, rekao je policijski portparol.Bomba je nađena na putu koji od Gradske bolnice u Kosovskoj Mitrovici vodi prema Mikro naselju.

U poslednja dva dana u Kosovskoj Mitrovici su se dogodile dve eksplozije, od kojih je u poslednjoj koja se dogodila u ponedeljak uveče u naselju Bošnjačka mahala, dvoje dece povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja