Fudbaler barskog Hajduka i njegov brat ubijen u blijar klubu
Foto: Vijesti, Arhiva

Krvavi obračun

Fudbaler barskog Hajduka i njegov brat ubijen u blijar klubu

Crna Hronika -
Ljubomir Gojčanin je bio fudbaler barskog Hajduka i njegov brat Dejan ubijeni su u pucnjavi koja se dogodila u bilijar klubu u centru Bara, kada je na njih pucao Šćepan Bujić koji se nalazi u bekstvu

PODGORICA - Braća Dejan (26) i Ljubomir (23) Gojčanin ubijeni su u petak uveče u pucnjavi u centru Bara.Policija intenzivno traga za Baraninom Šćepanom Bujićem koji je pucao na njih i koji je od ranije poznat policiji .

Pucnjava se dogodila u petak uveče oko 20.30 časova u bilijar klubu u Robnoj kući "Izbor", saopšteno je iz crnogorske policije.

Mladići su odmah prevezeni u barsku bolnicu, gde su operisani, ali lekari nisu uspeli da ih spasu.

Od povreda zadobijenih u pucnjavi prvo je preminuo Dejan, a par sati kasnije i njegov brat Ljubomir.

Ljubomir Gojčanin je bio fudbaler barskog "Hajduka", a Dejan je radio kao konobar.

U barskoj policiji je rečeno da su od nekoliko gostiju lokala uzete izjave, da su svi inspektori angažovani na pronalaženju Bujića i da su blokirani prilazi gradu.

Šćepan Bujić akter je nekoliko vatrenih obračuna u Baru, a 2011. optužen je za pokušaj ubistva Alena Peročevića i Agrona Bedžetija. Krajem decembra prošle godine, Šćepan Bujić je sa grupom Barana, navodno bez razloga, pretukao Podgoričane Filipa Bogdanovića i Ranka Đulića.

Pre nekoliko godina policija je osujetila planiranje atentata na Bujića, zbog čega je uhapšena organizovana grupa, koja je na sudu oslobođena optužbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track