CENE SU KRIVE: Žrtvi pucao u srce, a sebi u usta
Foto: Dado Djlilas

Tragedija na Vidikovcu

CENE SU KRIVE: Žrtvi pucao u srce, a sebi u usta

Crna Hronika -
Nešto posle 10 časova u ulici Patrijarha Joanikija u beogradskom naselju Rakovica dogodilo se ubistvo i samoubistvo
1 / 7 Foto: Dado Djlilas

BEOGRAD - U beogradskom naselju Rakovica u sredu oko 10.45 sati časova dogodilo se ubistvo i samoubistvo ispred prodavnice Gricko u Ulici Patrijarha Joanikija na Vidikovcu.

Kako Kurir nezvanično saznaje radi se o dvojici prodavaca Draganu R. (56) i Dragomiru N. (40) koji su imali tezge jedan pored drugog, a koji su od ranije imali međusobne sukobe.

Pre ubistva i samoubistva dvojica prodavaca navodno su se posvađali oko robe i duga, kada je Dragan R. ( 56) iznenada izvukao pištolj ispalio hitac u Dragomira N. (40) koji je begom pokušala da spasi svoj život.

Posle ubistva, Dragan R. je prošao između tezgi pored šokiranih ljudi prešao ulicu, stao između parikiranih vozila i ispalio hitac sebi u glavu.

Očevici tvrde da je tragediji prethodila veoma žučna svađa između dvojice prodavaca.

Porptarol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je muškarac star oko 40 godina, za koga se pretpostavlja da je ubijen, imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša i da su lekari konstatovali njegovu smrt.

Konstatovana je i smrt drugog muškarca, starog oko 50 godina, koji je, kako se pretpostavlja, pucao u prvog, objasnila je Macura.

"On je imao izlaznu ranu na temenu, a pretpostavlja se da je pucao sam sebi u usta", dodala je Macura.Ubica je davao je znake života kada su na mesto ubistva stigli policija i Hitna pomoć.

Kako reporter Kurira na mestu događaja saznaje ubijeni prodavac je dugo držao tezgu. Prodavci kažu da on s ubicom nije govorio skoro godinu dana jer su se stalno svađali oko cena, a uglavnom prodavali žensku odeću.

Ubijeni Dragomir N. je bio veoma omiljen kako među prodavcima tako i kupcima. Za njega kažu da je bio veoma fin i prijatan, kao i da je oženjen i otac dvoje dece. Međutim za ubicu Dragana R. koji je posle zločina izvršio samoubistvo niko od okupljenih nije hteo nešto više da kaže, zapravo bili su veoma neraspoloženi da o njemu pričaju.

Uskoro više informacija.

http://www.youtube.com/watch?v=7J6oou2V6lc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track