VLADISLAVINA PORODICA: Srbijo vrati smrtnu kaznu!
Foto: Slađana Stojanović

Protest ispred suda

VLADISLAVINA PORODICA: Srbijo vrati smrtnu kaznu!

Crna Hronika -
Otac ubijene manekenke Vladislave Červenko, Edmund protestvovao je ispred novosadskog suda jer protiv njenog ubice Darijana Musića još nije podignuta optužnica
1 / 6

NOVI SAD – Ogorčeni.

Edmunde Červenko, otac manekenke Vladislave Červenko koju je 12. novembra prošle godine brutalno ubio njen dečko Darijan Musić, protestvao je u četvrtak ispred novosadskog suda jer protiv okrivljenog još nije podignuta optužnica.

Njemu su se pridružile Vladislavina sestra Tanja i njena istoimena ćerka, a dodatni povod za protest je, kako kaže Edmund, i brutalno ubistvo Marije Cimbal kuju je pre nekliko dana zadavio a potom zapalio osumnjičeni Vaskrsija Vrekić.

- Za tri meseca dva monstouzna ubistva u ovom gradu. Zar treba da čekamo da se i dogodi i treće. Ne zna se čija je gora smrt, da li Vladislavina ili Marijina. Ljudi osvesite. Stanimo ovome na put, kaže više nego ogorčeni otac Edmund Červenko.

Edmund i njegove ćerka i unuka ispred suda su protestvovali držaći u rukama transparente “Srbijo vrati smrtnu kaznu”, “Neka Vladislava Červenko i Marija Cimbal budu poslednje žrtve ovoga grada od strane sotona!!!” i “Ko u ovoj državi može da ubijenečije dete a da za to ne bude kažnjen?”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track