Pljačkali strane kaminondžije na parkinzima uz auto-put

Pali drumski razbojnici

Pljačkali strane kaminondžije na parkinzima uz auto-put

Crna Hronika -
Policija uhapšene muškarce sumnjiči da su na parkinzima uz autoput pljačkali strane kamiondžije kojima su iz kabina dok su spavali krali novac

SMEDREVO – Smedrevska policija uz pomoć kolega iz Velike Plane posle trodnevne danonoćne zasede uhvatili su tročlanu grupu koja se se sumnjiči za više teških krađa na parkinzima pored auto-puta Beograd- Niš.

U policijskoj akciji uhapšeni su Isen J. (47), njegov sin Sejdo J. (26) i Zvonko K. (23), svi iz Kraljeva, koji su u nedelju ujutru zatečeni u krađi na parkingu benzinske stanice "NIS" u Velikoj Plani, pored samog auto-puta.

Ova grupa osumnjičena je za više teških krađa na štetu stranih auto prevoznika.

Oni su noću, kada su vozači spavali u kabinama, obijali parkiranekamione stranih registarskih oznaka i iz unutrašnjosti kabina krali novac.

Za vršenje krivičnih dela oni su koristili tri automobila (sa švajcarskim,austrijskim i srpskim tablicama), koji su nađeni kod Isena J. i od njegazaplenjeni.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje nakon koga će, uz krivičnuprijavu, biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track