Uroš Mišić se uplašio

Nije došao na saslušanje

Uroš Mišić se uplašio

Crna Hronika -
Navijač Zvezde, koji se povezuje s prebijanjem dvojice marinaca, nije se pojavio u policiji. Saslušana Uroševa sestra zbog baklje

BEOGRAD - Sve ih ispalio!Uroš Mišić (25), koji se pominje kao akter tuče u kojoj su ispred kluba „Plastik“ pretučena dvojica američkih marinaca, uplašio se i nije se juče pojavio u beogradskoj policiji, gde je trebalo da bude saslušan! Umesto Mišića iskaz je dala njegova sestra jer je, navodno, u njenom stanu nađena navijačka baklja, a Uroš će najverovatnije biti saslušan tek u četvrtak, nakon što se iz Crne Gore vrati njegov branilac Borivoje Borović.Kako saznajemo, policija je, tražeći Mišića, pretresla njegovu kuću, kao i više stanova za koje se verovalo da se on u njima skriva.- U kući u kojoj je bila Mišićeva sestra nađena je navijačka baklja, za koju se pretpostavlja da pripada njenom dečku. Ona je dala izjavu u policiji i nije zadržana - rekao je naš izvor, dok je Irina Borović iz advokatske kancelarije koja zastupa Mišića izjavila da je tačno da je nađena baklja, ali ne u kući sestre Uroša Mišića, već u u stanu njenog dečka.Budući da se Uroš Mišić nije odazvao pozivu, policija je najavila da će on na sledeće saslušanje biti pozvan kao osumnjičeni za tuču u kojoj su povređeni Moler Džefri Artur (25) i Garsija Huan Enrike (27), radnici obezbeđenja američke ambasade u Beogradu.Mišić je 2008. osuđen na 10 godina zatvora zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk odigranoj u decembru 2007. Kazna mu je potom prepolovljena i Mišić je, na osnovu Zakona o amnestiji, 4. decembra prošle godine pušten iz zatvora pošto je odslužio kaznu.

Borović: Medijska hajkaAdvokat Borivoje Borović, branilac Uroša Mišića, izjavio je da njegov klijent nije tukao marince i da nije došao u policiju zato što se uplašio!- Mediji i nadležni organi su napravili hajku i mi smo zato odlučili da sačekamo pogodniji trenutak da se on pojavi. Ja se nalazim na suđenju u Crnoj Gori i zato je u policiju juče došao moj saradnik - kazao je Borović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track