U kući skrivao marihuanu i nagaznu minu i eksploziv

Hapšenje i pretres

U kući skrivao marihuanu i nagaznu minu i eksploziv

Crna Hronika -
Policija u Bačkoj Topoli prilikom pretresa kuće osumnjičenog T.T. policija osim paketića marihuana i hašiša tokrila je ručnu bombu, nagaznu minu i eksploziv

SUBOTICA - Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati T.T. (34) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo nošenje i promet oružja i eksplozivne materije.

Na osnovu naredbe Višeg suda u Subotici, kako se navodi u saopštenju ove uprave, pripadnici kriminalističke policije izvršili su pretres kuće u kojoj stanuje T.T. i tamo pronašli četiri paketića marihuane, jedan paketić hašiša i semenje biljke marihuane.

“Daljim pretresom, u podrumu kuće pronađena je jedna ručna bomba, jedna protivpešadijska nagazna mina, pakovanje plastičnog eksploziva i municija za različito oružje.

Nakon policijskog zadržavanja, T.T. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Subotici”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track