NIJE DOŠAO: Uroš Mišić ismeva policiju!

Potera za navijačem

NIJE DOŠAO: Uroš Mišić ismeva policiju!

Crna Hronika -
Umesto da se pojavi pred inspektorima i kaže sve što zna o tuči u klubu „Plastik“, u kojoj su povređena dvojica marinaca, Uroš Mišić u bekstvu daje intervjue pojedinim medijima

BEOGRAD - Neozbiljno!Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić (24) svojim neodazivanjem na informativni razgovor bukvalno se podsmeva srpskoj policiji! Mladić koji je krajem prošle godine izašao sa petogodišnje robije očigledno se uplašio da bi mogao ponovo da se vrati iza rešetaka zbog toga što je 21. februara učestvovao u tuči u kojoj su povređena dvojica marinaca, pa koristi sva sredstva da izbegne susret s policijom. Strašno je što u tome uspeva, a još strašnije je što u bekstvu daje „ekskluzivne intervjue“ za pojedine beogradske medije!Tako je Mišić, umesto da u policiji objasni šta se 21. februara dešavalo u klubu „Plastik“, za medije ispričao da nije kriv i da nije tukao marince. Umesto da inspektorima objasni zašto se krije od 21. februara, on za medije priča da vlada „histerija zbog koje smatra da ne bi imao pravično i fer suđenje“! Begunac je još u svom intervjuu upozorio sudiju da je ovaj slučaj „banalan i može se rešiti u skraćenom postupku, za koji se gotovo nikad ne izriče mera zadržavanja u pritvoru“!Mišićev advokat Borivoje Borović izjavio je sinoć da će njegov klijent sutra dobrovoljno otići u policiju i dati iskaz u vezi s tučom u „Plastiku“.- Večeras smo razgovarali i, ukoliko sve bude po planu, u sredu će dati izjavu policiji - rekao je Borović.Pretprošlog ponedeljka, 25. februara, Mišić se nije pojavio u policiji, gde je bio pozvan u svojstvu građanina da da izjavu. Zbog skrivanja i neodazivanja pozivima Mišićev status je promenjen u osumnjičenog.

Borivoje Borović
Borivoje Borović

Povređeni marinciMarinci Moler Džefri Artur i Garsija Huan Enrike, radnici obezbeđenja američke ambasade, povređeni su 21. februara u tuči u klubu „Plastik“. Marinci su se, iz zasad nepoznatih razloga, posvađali i potukli s petoricom mladića, među kojima je, navodno, bio i Uroš Mišić. Tokom tuče marince su udarali i flašama, a napadači su pobegli pre dolaska policije.

Nisu ga ozbiljno ni tražiliKriminolog Dobrivoje Radovanović rekao je za Kurir da ne veruje da policija ozbiljnije traga za Mišićem! Radovanović je objasnio i da nije teško sakriti se u Beogradu, čak ni ako je neko poznat kao Mišić!- Dovoljno je da se često menjaju lokacije. Čak ni osobi koja je poznata široj javnosti nije teško da ostane neprimećena ako se samo malo maskira, recimo stavi kačket ili naočare - rekao je Radovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track