U Jorgu pun šaržer, nisam siguran da je Kalinić ubica!

Očevidac Šandor Belovan svedočio na sudu

U Jorgu pun šaržer, nisam siguran da je Kalinić ubica!

Crna Hronika -
Ja sam vojni penzioner, odmah mi je bilo jasno šta se dešava. Pogledi su nam se sreli, kaže čovek koji je video likvidaciju

BEOGRAD - Šandor Belovan, očevidac ubistva Branka Jevtovića Jorge, ispričao je juče na suđenju Luki Bojoviću i "zemunskom klanu" da je video kako izrazito mršav čovek s fantomkom na glavi ispaljuje ceo šaržer u čoveka koji je ležao!

- U jednom trenutku pogledi su nam se sreli, ali ne mogu da tvrdim da je ubica Sretko Kalinić. Ubica i Kalinić su približne visine, ali ubica je imao uža ramena - ispričao je svedok.Jeftović je ubijen oko 18.30 časova. Pre ubistva krio se u inostranstvu. Vratio se u Srbiju 2004. godine, a ubijen je samo nekoliko meseci kasnije, 30. oktobra 2004. u centru Beograda, na uglu Njegoševe i Ulice Koče kapetana.- Ja sam vojni penzioner, odmah mi je bilo jasno šta se dešava. Najpre sam se sakrio, ali su nam se ubrzo pogledi sreli - kaže Belovan.Sudija Vladimir Mesarović zatim je pitao očevica da li prepoznaje Sretka Kalinića kao ubicu. Kalinić je ustao, ali je svedok izjavio da je ubica bio užih ramena!- Ubica i Kalinić slične su visine, ali ubica je imao uža ramena. Nisam siguran da li je to on - zaključio je svedok Šandor Belovan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track