TUKLI DEČAKA DO SMRTI: Otac tvrdi da zna ko su ubice!
Foto: Youtube

Istraga u Bečeju

TUKLI DEČAKA DO SMRTI: Otac tvrdi da zna ko su ubice!

Crna Hronika -
Još uvek se ne zna tačan uzrok smrti sedamnaestogodišnjeg mladića, čije je su telo lekari našli u bari

BEČEJ - E.B. (17) iz Bečeja pronađen je mrtav u noći između subote i nedelje oko 1.30 sati u ulici Petrovoselski put u blizini pekare Star, preko puta Željezničke stanice u ovom gradu.

Još uvek se ne zna tačan uzrok smrti sedamnaestogodišnjeg mladića.Direktor Doma zdravlja Bečej dr Siniša Šijačić je potvrdio reči oca E. B. i dodao da su lekari telo mladića našli u bari kao i da i pored silnih napora reanimacija nije uspela.

Otac dečaka u izjavi za Kurir kaže da pretpostavlja ko su ubice.- Sumnjam da su ga ubili članovi jedne problematične porodice iz Bačkog Petrovog Sela koji su ogrezli u kriminalu. Možda i grešim, ali mi to govori roditeljski instikt", rekao je juče Ištvan Lakatoš (36).

Inače, prema nezvaničnim informacijama E. B. je te večeri obišao više kafića a nešto pre ponoći došao u kafe bar Stigma u Republikanskoj ulici. Konobarica kafića Stigma je rekla da je popio samo jedno pivo a potom sam napustio lokal. Žitelji u blizini mesta nesreće nisu ništa čuli.

"Nisam čula ništa a da jesam javila bih policiji", kaže starija žiteljka Bečeja.Tačan uzrok smrti daće tek obdukcija. Otac nesrećnog sedamnaestogodišnjaka tvrdi da je njegov sin pre dve godine već bio pretučen od čega je imao potres mozga.

http://www.youtube.com/watch?v=TDCfMpC3nM8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track