Oteta supruga poznatog kladuškog biznismena ?!

Misteriozni nestanak

Oteta supruga poznatog kladuškog biznismena ?!

Crna Hronika -
Ibrahima Pajazetović misteriouzno nestala 11 marta u šetnji, a porodica veruje da je ona zapravo oteta i da nema razloga da ona nestane

VELIKA KLADUŠA – Ibrahima Pajazetović (40), supruga poznatog Kladuškog biznismena Adema Pajazetovića vlasnika nekoliko firmi, misteriozno je nestala 11 marta ove godine kada je otišla u šetnju, a porodica ne isključuje mogućnost da je u pitanju i otmica.Ibrahimin barat Samir Šabić i Edi Pajazetović pastorak nestale žene ozjavili su da je ona kobnog dana otišla u šetnju kladuškom zaobilaznicom, da je na sebi imala trenerku, a na nogama patike, kada je poslednji put viđena, a njen nestanak je prijavljen policiji.Posle nestanka porodica je pokušala da je pozove na njen mobilni koji je nosila sa sobom, ali je on bio isključen. Samir i Edi ne isključuju mogućnost i da je ona oteta.S druge strane Ibrahimina sestra Edina je posle nestanka dobila SMS poruku sa mobilnog nestale u kome je pisalo da se ona nalazi u Nemačkoj i da je ne traže. Porodica ne veruje da je ona napisala ovu poruku.Suprug nestale Adem kaže da je njen nesanak prijavljen policiji narednog dana. Da su se nadali njenom povratku, ali kada se to nije dogodilo morlai su u policiji da prijave njen nestanak.Prema sadašnjim saznanjim Ibrahima Pajazetović nije prešla granični prelaz Maljevac, jer je nisu snimile sigurnosne kamere. Međutim kod kuće nije pronađen njen pasoš, ali kod sebe navodno nije imalo ništa drugo osim možda ličnu kartu.Tokom šetnje kladuškom zaobilaznicom prošla je blizu graničnog prijelaza gdje je oko ceste gusta šuma. Pretpostavlja se da kod sebe nije imala ništa osim lične karte, mada u kući nije pronađen ni njen pasoš.- Razmišljam pozitivno, verujem da će sve biti uredu. Nakon nestanka supruge primio sam desetak veoma uvredljivih poruka, ali, i pored toga, nadam se da ću suprugu pronaći živu i zdravu, kaže Adem Pajazetović, koji dodaje da sa suprugom ima skladan brak.

Porodica negira tračeveU Velikoj Kladuši priča se da je Ibrahima pobegla sa 15 godina mlađim konobarom i sa sobom ponela oko pola miliona evra. Porodica negira ovakve priče, tim pre što je u navodni beg Ibrahime Pajazetović kladuška čaršija bila upetljala i njenog pastorka Edija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track