Gradonačelnik Vranja: Shvatio sam poruku zbog zapaljenog auta!

Na jugu Srbije ponovo gore vozila

Gradonačelnik Vranja: Shvatio sam poruku zbog zapaljenog auta!

Crna Hronika -
Ono što smo započeli krajem decembra prošle godine, kad je uhapšena grupa koja se tereti za brojne paljevine po Vranju, očigledno nismo završili do kraja - rekao je gradonačelnik Antić

VRANJE - Uzburkane strasti!Vozilo Dragana Antića, oca gradonačelnika Vranja i predsednika vranjskih socijalista Zorana Antića, zapaljeno je u noći između nedelje i ponedeljka, a eksplozija koja se čula uznemirila je žitelje vranjskog naselja Češalj.- U Ulici Jovana Jankovića Lunge oko četiri sata ujutro zapaljen je „jugo 55“, a na susednom vozilu pričinjena je materijalna šteta. „Jugo“ pripada penzioneru Draganu Antiću, kome je i u februaru prošle godine zapaljen „jugo“- rekao je za Kurir Dragan Stamenković, portparol leskovačke policije.Gradonačelnik Zoran Antić juče je rekao da je „shvatio poruku“!- Moji roditelji žive mirnim penzionerskim životom i apsolutno nisu izloženi nikakvom obliku društvenog, javnog ili političkog života, niti bilo kome duguju bilo šta. Moj otac je uzeo kredit da bi kupio taj automobil, pa je jasno da je ova poruka upućena meni! Ono što smo započeli krajem decembra prošle godine, kad je uhapšena grupa koja se tereti za brojne paljevine po Vranju, očigledno nismo završili do kraja - rekao je gradonačelnik Antić.(A. D.)

Gradonačelnik Zoran Antić. Foto: Mediacentar
Gradonačelnik Zoran Antić. Foto: Mediacentar

Osamnaesta paljevinaJutrošnja paljevina je, prema policijskim podacima, 18. u Vranju od 1. januara 2010, a u četiri slučaja otkriveni su počinioci. Gradonačelniku Antiću i njegovom ocu dva puta su goreli automobili, zapaljen je i „pežo“ prvom operativcu vranjskih socijalista, a goreo je i automobil biznismena Mite Rizova. U vatri je nestao i „mercedes“ Slađana Bogatinovića, u diskoteci „Paladijum“ podmetnut je požar u kojem je izgorelo i pozorište „Bora Stanković“, a zapaljen je i džip vlasnika T. D. iz Vranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track