Najnovije vesti

PEDOFIL BAJRAM: Ljubio sam devojčicu jer sam bolestan!
Foto: Marina Lopicic

Nasilniku određen pritvor

PEDOFIL BAJRAM: Ljubio sam devojčicu jer sam bolestan!

Crna Hronika
Bajram Jovanović (56) priznao pred istražnim sudijom da je četvorogodišnju devojčicu poljubio u usta, tvrdeći da je to radio samo iz ljubavi i poštovanja

BEOGRAD - Brani se ludilom!
- Poljubio sam devojčicu u usta, ali iz ljubavi i poštovanja, a ne iz loše namere!
Ovim rečima pokušao je juče, na saslušanju pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda, da se odbrani Bajram Jovanović (56), koji je seksualno napao četvorogodišnju devojčicu u Kotežu, prethodno je namamivši lizalicama i žvakama.
- Kakvo je to poštovanje kad dete od četiri godine ljubite u usta? - upitao je istražni sudija.

- Možda sam bolestan i možda bi trebalo da se lečim. U normalnom stanju, verovatno ne bih uradio tako nešto. Imam troje unučadi njenih godina - rekao je Jovanović, koji je objasnio da devojčicu i njene roditelje poznaje, jer je povremeno živeo i hranio se kod njih.

Posle saslušanja Jovanoviću je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, za šta je zaprećena kazna od šest meseci od pet godina zatvora.

U nastavku istrage, kako Kurir saznaje, psihijatri bi trebalo da se izjasne o zdravstvenom stanju osumnjičenog, a nakon toga sudija će saslušati majku devojčice, kao i radnika iz prodavnice koji je video kako Jovanović ljubi i pipka četvorogodišnjakinju.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...