HAPŠENJE: Dolijali pljačkaši robe vredne 4,5 miliona dinara
Foto: Sina Shutterstock

Akcija u Nišu

HAPŠENJE: Dolijali pljačkaši robe vredne 4,5 miliona dinara

Crna Hronika -
Policija sumnja da je ova grupa protekla tri meseca grupa na širem području grada izvršila još 17 krađa obijanjem vikendica, garaža, kao i oduzimanjem bakarne žice u vlasništvu "Telekoma" i Privrednog društva "Jugoistok"

NIŠ - Niška policija privela je četiri osobe za koje sumnja da su izvršioci 18 krađa kojima je pričinjena šteta od 4,5 miliona dinara, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) u tom gradu.

Policija je odredila meru zadržavanja Muhamedu M.(25), Danijelu A.(22), Trajku R. (21) i Šainu A.(40) iz Niša zbog sumnje da su izvršili 18 teških krađa, a poslednji put su, kako se sumnja, u četvrtak ujutru u Leskovačkoj ulici obili prostorije preduzeća "Grand" i oduzeli robu vrednu 350.000 dinara, navode u PU.

Sumnja se da je u protekla tri meseca grupa na širem području grada izvršila još 17 krađa obijanjem vikendica, garaža, kao i oduzimanjem bakarne žice u vlasništvu "Telekoma" i Privrednog društva "Jugoistok", saopštavaju iz policije.

Kako se napominje, deo ukradene robe je pronađen i biće vraćen vlasnicima, a osumnjičeni će posle isteka mere zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track