GENETSKI MONSTRUMI: Bajramov rođeni brat je pedofil!

GENETSKI MONSTRUMI: Bajramov rođeni brat je pedofil!

Crna Hronika -
Brat Bajrama Jovanovića, koji je uhapšen jer je seksualno napastvovao dete od četiri godine, odležao kaznu od godinu dana zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom (13)

BEOGRAD - Bolesno!Draško, rođeni brat Bajrama Bakija Jovanovića, koji je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je seksualno zlostavljao četvorogodišnju devojčicu u naselju Kotež, bio je osuđen na godinu dana zatvora zbog seksualnog napada na trinaestogodišnju devojčicu. - On je krajem avgusta 2010. godine u centru Beograda pokušao da siluje devojčicu, ćerku komšije, koja je tada imala 13 godina. Spasla ju je patrola policije, koja ju je bukvalno otrgla iz ruku tog monstruma - priča za Kurir devojčicin komšija.Toga dana, predveče, ona je u marinu Dorćol došla da potraži oca, koji tu ima čamac. Na njenu nesreću, naletela je na Jovanovića, kog je poznavala.- Dete nije moglo ni da nasluti da će je manijak napasti. Ponudio je da je preveze do oca, a zatim do kuće. Smatrala ga je prijateljem jer je njen otac nju i Draškovu decu ponekad vodio u svoju vikendicu na Dunavu - priseća se naš sagovornik.Umesto da je poveze do oca, on ju je napao i pokušao da je siluje. Prestravljena devojčica nije znala šta joj se dogodilo.- Nije uspeo da je siluje, ali su na njenim butinama ostale ogrebotine nastale usled njegovih nasrtaja. Najstrašnije od svega jeste to što je on policiji rekao da je devojčica njega spopadala! - priča komšija.Kako kaže, devojčica se teško oporavila od tog događaja.- Posebno joj je teško poslednjih nekoliko meseci jer se monstrum posle odležane kazne od godinu dana zatvora ponovo vratio na Dorćol i ona ga povremeno sretne na ulici - kaže za Kurir ogorčeno komšija porodice.

Policija privodi Bajrama u pritvor
Policija privodi Bajrama u pritvor

Bajram opet pred istražnim sudijomBajram Jovanović juče je ponovo saslušan pred istražnim sudijom zbog napada na osmogodišnjakinju prošle godine.- Tvrdio je da ništa ne zna - kaže izvor Kurira i dodaje da je do kraja postupka ostalo je još veštačenje devojčice i njegovog zdravstvenog stanja, jer je pre nekoliko dana izjavio da napada decu jer je psihički bolestan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track