Optužen pedofil kog je uhapsio Kurir
Foto: Marina Lopicic

Stići će ga pravda

Optužen pedofil kog je uhapsio Kurir

Crna Hronika -
Prvo osnovno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Bajrama Jovanovića (56) zbog sumnje da je seksualno napao četvorogodišnje dete

BEOGRAD - Džabe se branio ludilom!Protiv Bajrama Jovanovića (56), u čijem je hapšenju pomogao i Kurir, Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je juče optužnicu zbog sumnje da je 27. marta u naselju Kotež počinio nedozvoljene polne radnje nad četvorogodišnjom devojčicom! Jovanović je pokušao da se pred istražnim sudijom brani time da je bolestan i da mu treba lečenje, ali veštaci su utvrdili da je uračunljiv!- On je alkoholičar, ali je uračunljiv, pa je tužilaštvo sudu podnelo optužni predlog. Uskoro će biti zakazano i suđenje - kaže izvor Kurira iz Palate pravde i dodaje da je Bajramoviću juče produžen pritvor.Jedan od ključnih dokaza protiv monstruma biće video-snimak na kom se vidi kako razgovara s devojčicom koja je došla u radnju, a onda je mami lizalicama i žvakama. Ćerku prijatelja, kod kojih je povremeno spavao i hranio se, izveo je iz prodavnice i nekoliko puta poljubio u usta!- To sam uradio iz ljubavi i poštovanja... Možda sam ja bolestan čovek - pokušao je da se opravda pred istražnim sudijom, ali to mu nije pomoglo.Optužnim predlogom, koji je juče podnet sudu, nije obuhvaćena druga žrtva monstruma, osmogodišnja A. P. iz Zemun polja.- Uskoro će biti završena istraga i o tom slučaju. Ostalo je još da stručnjaci obave psihološko veštačenje devojčice jer, za razliku od napada na četvorogodišnju devojčicu, koji su zabeležile kamere, ključni dokaz u slučaju A. P. je njeno svedočenje - kaže izvor iz istrage.

Snimci kamera biće krunski dokaz protiv Jovanovića
Snimci kamera biće krunski dokaz protiv Jovanovića

Preti mu pet godinaBajram Jovanović je u pritvoru od 31. marta, kad su mu u Skadarliji, u centru Beograda, stavljene lisice na ruke. Za krivično delo nedozvoljena polna radnja preti mu kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track