Najnovije vesti

Dačić o masakru: Opšta osuda nije dovoljna!

Dačić o masakru: Opšta osuda nije dovoljna!

Crna Hronika
04:04h
U izveštajima MUP mi smo upozoravali da broj porodičnih tragedija pokazuje trend rasta i zato treba preispitati sve odredbe zakona o oružju

BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da policija, u prisustvu sudije i tužioca, još obavlja uviđaj posle jutrošnjeg masovnog ubistva u selu Mala Ivanča, ocenjujući da taj događaj predstavlja "strašan zločin u svetskm razmerama".

"Opšta osuda nije dovoljna, jer celo društvo treba da se pozabavi ovakvim stvarima. U izveštajima MUP mi smo upozoravali da broj porodičnih tragedija pokazuje trend rasta i zato treba preispitati sve odredbe zakona o oružju", rekao je Dačić, posle sastanka sa vicepremijerom i ministrom spoljnih poslova Belgije Didije Rejndersom.

Dačić je uputio izraze saučešća svim porodicama žrtava. Rejnders je, takođe, uputio saučešće porodicama žrtava i, kako je rekao, celom srpskom narodu, povodom tragedije koja se jutros dogodila kod Mladenovca. "Nikada nećemo u potpunosti uspeti da razumemo svo ljudsko ludilo", rekao je Rejnders.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja