TRAŽIO IH U KREVETU: Jovana telom štitila sina Davida
Foto: Fejsbuk

Jezivi detalji

TRAŽIO IH U KREVETU: Jovana telom štitila sina Davida

Crna Hronika -
Jovana je Davida držala u rukama, a policajcima koji su obavili uviđaj izgledalo je kao da majka grčevito pokušava da zaštiti sina od sumanutog ubice

BEOGRAD - Jovana Despotović i njen sin David, žrtve masovonog ubice Ljubiše Bogdanovića, ubijeni u istom krevetu.

Jovana je Davida držala u rukama, a policajcima koji su obavili uviđaj izgledalo je kao da majka grčevito pokušava da zaštiti sina od sumanutog ubice.

- I Jovana i David bili su potpuno obučeni, u dnevnoj garderobi, izgleda da su tako spavali jer je u kući bilo veoma hladno. S njih je jorgan bio zbačen dopola. Na prvi pogled, izgledalo je kao da je ubica baš u krevetu tražio dete, kako bi ga ubio - kažu u policiji.

Međutim, dalje istrage i rekonstrukcija zločina policiju je navela na drugačiji zaključak. Telefonski poziv policiji je upućen iz kuće Despotovića, sa fiksnog telefona, a inspektori koji vode slučaj pretpostavljaju da je upravo Jovana zvala pomoć, i to telefonom koji je bio pored kreveta na kome su ona i David spavali.

- Ljubiša je najpre na vratima ubio Mikaila, koji je pao na pod, zatim njegovu suprugu Milenu, pa Jovaninog supruga Gorana. Jovana je sa sinom spavala sama u drugoj sobi. Sigurno je čula pucnjavu i najverovatnije je ona strgla posteljinu sa sebe i sina, kako bi se dokopala telefona. Pozvala je policiju i viknula da joj je muž ubijen. Tada je ubica i ušao u njenu sobu. Jovana se okrenula ka sinu, kako bi ga zaštitila, ali, nažalost, nije uspela - kažu u policiji.Jovana je imala težak život. Rodom je iz Topole, gde je odrasla sa sestrom bliznakinjom, i dve starije sestre po majci. Pre dve godine majka joj je umrla.- Udala se mlada, volela je Gorana, bila je dobra sa svima u komšiluku, ali su bili sirotinja. Goranov otac je umro pre tri godine, majka mu je otišla u Zrenjanin, oni su živeli ovde sa babom i dedom. Pomagali su im Bogdanovići stalno, Branko je Davida vozio na vakcinacije, Ljubiša ga je voleo. Kako je mogao da ubije dete - pričaju okupljeni rođaci. BLIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track