LAŽNI BOMBAŠI: Telefonom uznemiravali sud u Nišu
Foto: Rtv5

Pohapšeni

LAŽNI BOMBAŠI: Telefonom uznemiravali sud u Nišu

Crna Hronika -
Boris i Ljubiša se sumnjiče da su izvršili krivično delo izazivanja panike i nereda, a posle isteka mere zadržavanja njih dvojica biće privedeni istražnom sudiji

NIŠ - Policija je privela Borisa Đ.(26) i Ljubišu J.(37) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da su u četiri navrata telefonom pozivali dežurnu službu policije i lažno prijavljivali da je u Osnovnom sudu i Višem sudu u Nišu postavljena bomba, saopštili su iz Policijske uprave.

Boris i Ljubiša se sumnjiče da su izvršili krivično delo izazivanja panike i nereda, a posle isteka mere zadržavanja njih dvojica biće privedeni istražnom sudiji, navode iz policije.

Policija je privela S.S. (38) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovine ljudima, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.Sumnja se da je S.S. prisiljavala svoju maloletnu decu uzrasta od sedam i devet godina, kao i šesnaestogodišnju rođaku koja je živela kod nje na prosjačenje u Nišu.

Istražni sudija je, posle saslušanja, osumnjičenu pustio da se brani sa slobode, navode iz policije.Deca su zbrinuta od strane Centra za socojalni rad u Aleksincu, napominju u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track