IZBAČEN KROZ PROZOR: Ubijen Drago Đurić Džungla, biznismen iz Doboja

Pucnji u kancelariji

IZBAČEN KROZ PROZOR: Ubijen Drago Đurić Džungla, biznismen iz Doboja

Crna Hronika -
Prema nezvaničnim izvorima, Đurić je ubijen sa nekoliko hitaca iz pištolja u svojoj kancelariji, a potom je izbačen kroz prozor

BANJALUKA - Vlasnik Sportsko-rekreacionog centra "Džungla" i istoimene radio-televizijske stanice u Doboju Drago Đurić, zvani Drago Džungla, ubijen je večeras u svojoj kancelariji.

Prema nezvaničnim izvorima, Đurić je ubijen sa nekoliko hitaca iz pištolja u svojoj kancelariji, a potom je izbačen kroz prozor. Đurić je bio i vlasnik jedinog bazena u Doboju, kao i poznate diskoteke u tom gradu. Osobe koje su ga poznavale tvrde da nije bio posebno blizak nijednoj političkoj partiji.

Prema rečima očevidaca, Đurić je oko 19.00 časova ispao kroz prozor svoje kancelarije i, udarivši glavom o beton, preminuo na licu mesta. Đurićevo telo prevezeno je na Odeljenje za patologoiju dobojske bolnice, gde će biti utvrđen uzrok smrti.Kako javlja novinar sa lica mesta, Đurić je ubijen sa šest hitaca iz vatrenog oružja a nakon toga je pao kroz prozor. Prema za sada nepotvrđenim informacijama u Đurića pucala supruga koja se nakon toga udaljila sa lica mesta. Prema izjavama očevidaca ženska osoba je nedugo nakon ovog slučaja viđena kako napušta mesto zločina. Ona je, prema do sada raspoloživim informacijama, još uvek nedostupna policiji.Motiv ubistva Drage Đurića, vlasnika Sportsko - rekreativnog centra „Džungla" u Doboju navodno bi mogli da budu i neraščišćeni odnosi sa kupcima poslovnih prostora, koji se nalaze u sklopu ovog kompleksa, a ne poremećeni bračni odnosi. Đurić je navodno vodio spor pred pravosudnim institucijama jer ga je jedan od kupaca poslovnih prostora, koji isti nije mogao uknjižiti na svoje ime jer „Džungla" nema upotrebnu dozvolu, tužio i pretio mu. Detaljne informacije o ubistvu iz dobojske policije nije bilo moguće dobiti, niti potvrditi raniju nezvaničnu informaciju da je Đurića navodno usmrtila supruga.On je sa povredama grudnog koša i trbuha primljen oko 19.10 u prijemnu hiruršku ambulantu Opšte bolnice „Sveti apostola Luka" u Doboju, potvrdio je Igor Nović, dežurni hirurg, koji nije želeo da kaže o kakvim povredama se radi, niti je potvrdio da se radi o povredama nastalim od vatrenog oružja.„Pokušana je reanimacija, ali nažalost bez uspeha, konstatovana je smrt, a o svemu je obaveeštena policija i lekar mrtvozornik", izjavio je Nović.Milica Volaš, lekar mrtvozornik u dobojskom Domu zdravlja, koja je bila na licu mesta, nije želela kazati šta je uzrok Đurićeve smrti. Uviđaj na licu mesta počeo je oko 20 časova, a njime rukovodi Vesna Demonjić, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. Đurić je prema nezvaničnim informacijama u dobojsku bolnicu primljen sa šest prostrelnih rana grudnog koša i trbuha, a kobna je bila rana u trbuhu od koje je iskrvario do smrti. Drago Đurić, vlasnik Sportsko-rekreativnog centra "Džungla" u Doboju preminuo je večeras u od zadobijenih povreda, a tačan uzrok se utvrđuje, potvrdila je za Fenu portparol Centra javne bezbendosti Doboj Ljerka Stanimirović.Precizirala je da je Đurić primljen u dobojsku bolnicu s povredama od kojih je preminuo te da je o ovom slučaju obavešten tužilac.-Utvrđuju su uzroci smrti - kazala je Stanimirović.Prema nezvaničnim informacijama, policija pregleda nadzorne kamere koje se nalaze oko kompleksa "Džungla".Đurić je bio vlasnik jedinog bazena u Doboju, poznate diskoteke u tom gradu i u Tesliću, kao i RTV "Džungla".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track