PRESEČEN LANAC: Zaplenjeno tri kilograma skanka

PRESEČEN LANAC: Zaplenjeno tri kilograma skanka

Crna Hronika -
Policija je u vozilu " reno laguna" u specijalno napravljenom bunkeru u braniku na prednjem delu vozila, pronašli šest paketa od plave PVC folije sa više od 3,2 kilograma skanka

RAŠKA - Pripadnici Policijske stanice Raška su zaplenili preko 3,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga skank i tako presekli još jedan lanac trgovine drogom.

Aleksandar D. (1990) iz Vrnjačke Banje i Slobodan M.K.(1972) iz mesta Komorane kod Rekovca uhapšeni su zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policajci su u petak oko 12,30 sati, u Raški u ulici Savatija Miloševića, na magistralnom putu Raška - Kraljevo, zatekli Aleksandra D. pored automobila "reno laguna", beogradske registracije, u kojem su u specijalno napravljenom bunkeru u braniku na prednjem delu vozila, pronašli šest paketa od plave PVC folije sa više od 3,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga skanka.

Sumnja se da je reno lagunu od Vrnjačke Banje do Raške dovezao Slobodan M.K. i da pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga skank pripada osumnjičenima.Uviđaj je po ovlašćenju istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu obavio istražni sudija Sudske jedinice u Raški u prisustvu pripadnika raščanske kriminalističke policije.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track