Uhapšene ubice biznismena Drage Đurića Džungle?!

Hapšenje u Doboju

Uhapšene ubice biznismena Drage Đurića Džungle?!

Crna Hronika -
Motiv ubistva Drage Đurića najverovatnije je sukoba oko poslovnog prostora

BANJALUKA – U Dragu Đurića, vlasnika Sportsko-rekreativnog centra “ Džungla” i vlasnika istoimene radio-televizijske stanice prema još uvek nepotvrđenim informacijama navodno je pucao Zoran.S, uz pomoć dve pevačice zbog sukoba oko poslovnog prostora.

Kako navode neki banjalučki mediji Zoran S. je u Đurića je ispalio više hitaca u leđa, kada je ovaj pokušao da pobegne, a tada je Đurić ispao kroz prozor. U izveštajima se navodi da su sa osumnjičenim uhapšene i dve pevačice Ceca Cunami i Minu M. jer su mu navodno pomogle u ubistvu.

One su prema nekim izveštajima uvele osumnjičenog u kancelariju Đurića iako je ranije postojao sudski spor između njih dvojice zbog neraščišćenih odnosa oko poslovnog prostora koji je kupio od Zorana S. jer objekat nije imao upotrebnu dozvolu.

Portparol dobojskog CJB Ljerka Stanimirović ranije je rekla da je do sada ispitano više od 20 osoba i da su na više lokacija dobojske regije u toku pretresi stanova, kuća, pomoćnih objekata i automobila li koja se dovode u vezu sa ovim ubistvom.

Da podsetimo Drago Đurić, zvani Drago Džungla, ubijen je u petak uveče oko 19 časova u svojoj kancelariji sa nekoliko hitaca iz pištolja, a zatim izbačen kroz prozor.

Đurić je bio i vlasnik jedinog bazena u Doboju, kao i poznate diskoteke u tom gradu. Osobe koje su ga poznavale tvrde da nije bio posebno blizak nijednoj političkoj partiji.

Prema rečima očevidaca, Đurić je oko 19.00 časova ispao kroz prozor svoje kancelarije i, udarivši glavom o beton, preminuo na licu mesta

http://www.youtube.com/watch?v=8bDzDreAs0I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track