Ocu raznetog mladića pretio da će ga ubiti!

Reketaši

Ocu raznetog mladića pretio da će ga ubiti!

Crna Hronika -
Saša D. (36) pritvoren zato što je na „jamahi“ presreo Zorana Stojanovića, čiji je sin Đorđe raznet bombom, udario motorom u njegov auto i rekao mu: „Ti si mrtav“

NIŠ - Pretio mu smrću! Saša D. (36) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je pretio ubistvom Zvonku Stojanoviću, vlasniku menjačnice „Cekin“ i ocu Đorđa Stojanovića, koji je 27. januara stradao u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog automobila!- Saša je u petak motorom „jamaha“ na raskrsnici Pantelijske i Partizanske ulice presreo Zorana i njegovog starijeg sina. Kad su se njih dvojica zaustavila na semaforu, Saša se motorom zaleteo na njih i udario u njihov automobil. Razbio im je retrovizor i branik, a potom je doviknuo Zvonku: „Ti si mi mrtav!“, nakon čega je pobegao s lica mesta - kaže naš izvor iz istrage.Kako saznajemo, Saša je napao Stojanovića jer mu on navodno duguje 64.000 evra.- Za taj dug ne postoje ni pismeni ni bilo kakvi drugi dokazi. Moguće je da se radi o manjem dugu, koji je u međuvremenu narastao zbog zelenašenja - kaže naš izvor.Policija je protiv Saše D. podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, ali se ispituje i da li je on eventualno povezan s ubistvom Zvonkovog sina Đorđa. - Smatramo da smo sada na putu potpunog rasvetljavanja ovog dela, jer su se potvrdile naše sumnje da iza Stojanovićevog ubistva stoje određeni zelenaški klanovi koji Nišlijama pozajmljuju novac uz enormne kamate - dodaje naš izvor. Nekoliko policajaca i pripadnika Žandarmerije testirano je na poligrafu kako bi se utvrdilo da li imaju veze s ubistvom Đorđa Stojanovića. Dokaza za to nije bilo, ali postoje saznanja da su neki od njih davali Stojanoviću novac na kamatu.

Otac Zvonko Stojanović i ubijeni Đorđe Stojanović
Otac Zvonko Stojanović i ubijeni Đorđe Stojanović

Zvonko na putuZvonko juče nije želeo da komentariše napad na njega.- Na putu sam i ne mogu da dajem nikakve izjave - kratko je rekao Zvonko, protiv koga je vođeno nekoliko sudskih postupaka zbog dugova, a postoji izvršna sudska odluka kojom je on obavezan da jednom poveriocu isplati čak 400.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja