BANJALUKA: Unuk (13) autom pregazio baku

Porodična tragedija

BANJALUKA: Unuk (13) autom pregazio baku

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila uoči porodične slave Đurđevdana kada je dečak seo u automobil želeći da ga pomeri unazad

BANJALUKA - Milica Smiljić (74) poginula je u subotu pošto ju je mercedesom udario 13-godišnji unuk A. S.Nesreća je policiji prijavljena oko 11 časova u dvorištu porodične kuće Smiljića u banjalučkom naselju Derviši.

Komšije su ispričale da se tragedija dogodila kada je dečak seo u automobil želeći da ga pomeri unazad. Njegova baka je u tom trenutku bila uz cveće i nije ni primetila da joj se približava automobil. Trinaestogodišnjak takođe nije primetio baku i vozeći unazad udario je nesrećnu staricu, koja je od udarca i povreda ubrzo preminula.

"Milica je nakon udarca pala i glavom udarila u beton", ispričao je jedan od komšija koji je želio ostati anoniman. On je dodao kako se radi o velikoj porodičnoj tragediji, koja se dogodila uoči porodične slave Đurđevdana. U CJB Banjaluka su potvrdili da su prijavu o nesreći dobili u subotu oko 11 časova i naveli su da se ovaj događaj vodi kao nesrećan slučaj.

Meštani Derviša pričaju da je dečaku ključeve od automobila dao deda i rekao mu da pomeri vozilo."Niko nije ni slutio šta će se desiti. Dečak je trebalo da preparkira vozilo. Nažalost, ni dečak ni njegov deda nisu primetili baku kada je otišla iza automobila", ispričala je poznanica Smiljića.

U porodici Smiljić danas su svi bili u šoku i nisu mogli da razgovaraju o ovom slučaju. Nastradala Milica Smiljić majka je Vinka Smiljića, vlasnika Drvne galanterije "Smiljić".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track