Danilo Ikodinović: Majka mi je javila da sam imao udes
Foto: Nemanja Pancic

Bivši vaterpolista saslušan u policiji

Danilo Ikodinović: Majka mi je javila da sam imao udes

Crna Hronika -
On za Kurir kaže da nije ni primetio da je očešao drugo vozilo i da ga je majka pitala: „Sine, zašto završi na poternici?“

BEOGRAD - Roditelji javili Dači da je na poternici!Majka me je pozvala juče u pet ujutro i pitala me: „Sine, šta si, pobogu, uradio da završiš na poternici?“ Nisam znao šta da joj odgovorim, jer nisam ni znao, verujte, da sam učestvovao u sudaru u Hadži Milentijevoj. Odmah sam se sjurio do saobraćajne policije da dam izjavu, jer od svoje odgovornosti nikad ne bežim. Kad sam, u potpunoj panici stigao u stanicu, jedan policajac je pogledao moj automobil i pitao me: „Što si uopšte dolazio?“Ovako je razgovor s novinarima Kurira počeo naš proslavljeni vaterpolista Danilo Dača Ikodinović (37), koji je preksinoć oko 19 sati učestvovao u saobraćajnom incidentu na Vračaru, odakle je, kako su javili pojedini mediji, pobegao pre dolaska policije.- Ma, mi se nismo sudarili, automobili su se samo očešali. Sećam se da sam u jednom trenutku čuo da mi je „kvrcnuo“ retrovizor. Pošto nisam video ništa neobično, nastavio sam da vozim. Tek sam jutros, kad me je majka probudila da mi kaže da sam na policijskoj poternici, video dve jedva vidljive ogrebotine na levoj strani automobila - priča u dahu Ikodinović.Proslavljeni vaterpolista dodaje da je šteta na automobilu vozača, s kojim se očešao, još manja, ali da ne želi da ulazi u detalje i da ostavlja sudu da utvrdi ko je odgovoran. Ikodinović se u razgovoru za Kurir osvrnuo i na udes koji je skrivio 27. juna 2008, kad se zakucao motociklom u „jugo“.- Priznajem, tad sam bio pijan, bio sam svinja, ali nikad nisam bežao! Ja sam sve svoje greške u životu skupo platio! Tako ću i ovu ako sud utvrdi da sam kriv - kaže Ikodinović.

Jedva vidljivo... Tragovi
Jedva vidljivo... Tragovi

Želi da izvuče pare od Dače?!♦ Vozač „audija“ prepoznao je Ikodinovića i prvo što je rekao policajcima na uviđaju bilo je da se sudario s vaterpolistom. Pitanje je zašto je taj vozač insistirao na poternici, budući da je šteta na njegovim kolima zaista zanemarljiva. Možda veruje da će moći da uzme mnogo više novca na sudu - priča za Kurir izvor iz istrage.

Vraćen iz policije zbog bermuda♦ Nakon što ga je majka probudila i ispričala mu za poternicu, Ikodinović se toliko uznemirio da je u policiju otišao u bermudama, pa su ga policajci zamolili da se presvuče i tek onda dođe.- Zbog šortsa je dvaput dolazio u stanicu. Bio je veoma zabrinut. Stalno nas je pitao o kakvom je udesu reč. Kad smo mu rekli da niko nije povređen i da je šteta minimalna, tek se tad opustio - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track