KARABURMA: Policajac van dužnosti povređen na žurki

Krvava zabava Ponovo težak incident na Karaburmi

KARABURMA: Policajac van dužnosti povređen na žurki

Crna Hronika -
Obest Dragomir A. (19) došao nepozvan na privatnu žurku, gde se potukao s Nemanjom S. (24), koga je na kraju ranio

BEOGRAD - Povređeni pritiskao jastukom stomak kako bi zaustavio obilno krvarenje!Policajca Nemanju S. (24), posle kraće svađe i tuče na žurki organizovanoj u kući u Lesnovskoj ulici na Karaburmi, nožem je u noći između subote i nedelje ubo Dragomir A. (19).Kako saznajemo, incident se dogodio oko pet sati ujutru, na samom kraju zabave.

Nije bilo svedoka- Iznenada je muziku zaglušila glasna prepirka između Nemanje i Dragomira. Nije poznato zašto su se konkretno posvađali, ali pretpostavlja se da su popili koje piće više. Dragomir je na žurku došao nepozvan i ponašao se bahato! Nakon svađe njih dvojica su se potukli, a pošto nije bilo više gostiju jer je većina bila otišla kući, niko nije mogao da spreči okršaj - priča izvor Kurira blizak istrazi.Naš sagovornik navodi da je Nemanja, budući da je policajac - koji, doduše, u trenutku incidenta nije bio na dužnosti - imao obuku iz borilačkih veština, bez većih poteškoća savladao Dragomira.Jastukom pritiskao ranu- Tuča je kratko trajala i Dragomir je shvatio da nema šanse da pobedi u pesničenju. Zbog toga je dograbio kuhinjski nož i zario ga Nemanji u stomak, a onda izleteo iz sobe i nož bacio na krov komšijske kuće! Međutim, nije daleko pobegao, ubrzo ga je našla i uhapsila patrola policije - priča izvor Kurira.Pošto je policija privela napadača, Nemanja je prevezen u Urgentni centar.- Sve vreme je držao jastuk na stomaku i tako pokušavao da zaustavi krvarenje. Lekari su ga odmah operisali i njegovo stanje je zasad stabilno - izjavio je naš izvor.(M. D. - J. S.)

Slučaj 1
Slučaj 1

Slučaj 2
Slučaj 2

Muzika je Stala i nastao je lomKomšije kažu da su prvo čule kako je muzika utihnula, a odmah zatim se začula galama i lomljava.- Ne znam šta se dogodilo, samo sam čuo da je izbila tuča i da je policija uhapsila nekoga. Međutim, danas su policajci ponovo dolazili, mi smo ih pozvali jer smo videli nož na krovu moje kuće. Neki momak je došao i pokupio oružje - izjavio je jedan od komšija.

Treći okršaj na Karaburmi za sedam danaSlučaj 1Gej maneken izrešetan u stanuTelo manekena Bruna Toševskog (27, na slici) sina urologa sa VMA, nađeno je 5. maja u stanu u Srnetičkoj ulici, a samo nekoliko dana kasnije uhapšen je Nikola S. (21) zbog sumnje da je ubio Toševskog. Ubica je u mladića ispalio osam metaka. Istraga je utvrdila i da vrata stana ubijenog nisu bila obijena, pa se pretpostavlja da je pokojni sa osumnjičenim bio u bliskim odnosima, kao i da ga je pustio u stan. Nikola S. se branio ćutanjem, ali istražitelji sumnjaju da je reč o zločinu iz strasti.Slučaj 2Rafal u kolena Urošu Đ.Uroš Đ. (25) teško je povređen 7. maja ispred zgrade u Ulici Patrisa Lumumbe. Na njega su, dok je izlazio iz automobila, zapucali nepoznati napadači, koji još nisu uhapšeni.Uroš se vraćao od devojke, a pre nego što je otključao vrata zgrade, primetio je da u parkiranom automobilu sede trojica muškaraca, koji su krenuli ka njemu. On je pokušao da utrči u zgradu, ali oni su ispalili desetine metaka, od kojih su dva završila u Uroševim kolenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track