Brat od policajaca krije ubicu sestre!
Foto: Nemanja Pancic

Tragedija na proslavi rođenja deteta

Brat od policajaca krije ubicu sestre!

Crna Hronika -
Nikola J. (30) nije hteo da otkrije ime osobe koja je ispalila tri metka, od kojih je jedan slučajno pogodio i ubio Tamaru Radulović (29)

BEOGRAD - Ubica je pre napada čestitao rođenje deteta bratu ubijene Tamare!Policija i dalje traga za napadačima koji su, u nedelju oko ponoći, na žurki u klubu na Adi Ciganliji ubili Tamaru Radulović (29), saznaje Kurir. Iako je ovaj brutalni zločin dosad mogao da bude rasvetljen, Nikola J. (30), koji je u klubu na Savskom jezeru organizovao žurku povodom rođenja deteta, odbio je da sarađuje s policijom. On, kako saznajemo, jedni zna identitet napadača, od kojih je jedan ubio Tamaru, Nikolinu sestru od tetke. Zbog toga što nije želeo da inspektorima otkrije identitet osobe koja je pucala, Nikola J. je zadržan u pritvoru.Svađa na ulazu- Nikola je sedeo u centralnom separeu s Tamarom kad su u klub došla dva mladića. Prišli su mu i čestitali, posle čega su se povukli za sto bliže ulaznim vratima. Sat kasnije, isti ti momci počeli su da se svađaju s još dvojicom muškaraca za stolom pored njihovog. Uskoro su sva četvorica počela da se guraju i udaraju. U opštem metežu jedan od njih je potegao flašu i udario mladića koji je, ošamućen, napravio nekoliko koraka, a onda potegao pištolj. Ispalio je tri metka, od kojih je jedan pogodio Tamaru u stomak - priča Kurirov izvor iz istrage.Već u sledećem trenutku napadači su pobegli, a Tamara je bukvalno pala u ruke Nikoli J.- Noseći sestru u naručju, Nikola je počeo da trči po klubi i urla: „Upomoć, pogođena je! Pomozite Tamari!“ Tada ga je jedan od prijatelja odveo do parkinga, gde su Tamaru stavili u kola i odvezli se ka Urgentnom centru. Ona je, nažalost, umrla na operacionom stolu - objašnjava sagovornik.Vređao policajceUbrzo posle tragedije u Urgentni centar su stigli inspektori, koji su pokušali da saslušaju Nikolu. Međutim, on je odbio da sarađuje, a u nekoliko navrata je čak bio i veoma grub prema policajcima.- Klub na Adi Ciganliji nema sigurnosne kamere. Unutra je bio mrak, ljudi su pili. Svi očevici su ispričali da su čuli pucnje, ali niko od gostiju nije dobro video lica napadača, niti je umeo detaljno da ih opiše. Zbog toga je Nikolina izjava ključna za identifikovanje ubice - kaže naš izvor.

Mesto zločina... Tamarina krv u separeu
Mesto zločina... Tamarina krv u separeu

Odneo 120.000 dinara... Policijski uviđaj ispred banke
Odneo 120.000 dinara... Policijski uviđaj ispred banke

Nikola ranije hapšen zbog razbojništvaNikola J. (30), brat ubijene Tamare, odranije je poznat policiji, a njemu je suđeno zbog optužbe da je u aprilu 2005, zajedno s Bojanom R. i Aleksandarom J., u Pančevu opljačkao filijalu Kontinental banke! Zbog ove pljačke Nikola je nepravosnažno osuđen na pet godina.- Dvojica razbojnika su uletela u banku i počala da viču: „Dajte pare! Predajte sve ili ću da vas poubijam“! Prestravljene radnice su ispraznile kase i sefove i novac potrpale u džak, a razbojnici su posle toga utrčali u sivi „audi“ i pobegli - izjavio je posle pljačke jedan od očevidaca.Nikola, Aleksandar i Bojan su uhapšeni posle polučasovne potere po pančevačkim ulicama, a policija je kod njih našla oko 120. 000 dinara, pištolj i falsifikovane registarske tablice.

Niko ovo nije očekivaoPorodica ubijene Tamare juče nije želela da razgovara.- Hvala vam što brinete, ali sad nismo u stanju da razgovaramo s novinarima - rekao je kratko prijatelj porodice.Tamarina rođaka izjavila je da niko nije očekivao tragediju.- Svi smo u šoku... Pevali smo i veselili se, a onda su se začuli pucnji. Od straha smo svi polegali, a kad smo ustali, videli smo da je Tamara pogođena. Tragedija, Tamara je bila devojka za primer - rekla je uplakana devojka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track