UBISTVO DEVOJKE NA ADI: Policija zna identitet ubice
Foto: Nemanja Pancic

UBISTVO DEVOJKE NA ADI: Policija zna identitet ubice

Crna Hronika -
Prema nalazima obdukcije, nesrećnoj devojci jedan od tri ispaljena metka prošao je kroz grudni koš i završio u stomaku. On joj je oštetio jetru i abdomen što je izazvalo veliko krvarenje i njenu smrt

BEOGRAD - Beogradska policija identifikovala je dvojicu napadača od kojih je jedan u nedelju uveče upucao Tamaru Radulović (29) u kafiću na Adi Ciganliji.

Ubica je nasumice pucao i pogodio u stomak rođaku Nikole Jovšića (30), koji je slavio rođenje deteta. Prema nalazima obdukcije, nesrećnoj devojci jedan od tri ispaljena metka prošao je kroz grudni koš i završio u stomaku. On joj je oštetio jetru i abdomen što je izazvalo veliko krvarenje i njenu smrt.Podsećanja radi, Tamara Radulović, došla je kod svog rođaka Nikole Jovšić (30) koji je slavio rođenje deteta. Oko 22 sata kobne nedelje u kafić su ušla dvojica momaka koja su se pozdravila sa organizatorom zabave i stala za sto pored vrata. Sat vremena kasnije sukobili su se sa drugom dvojicom gostiju.

Ubrzo je izbila tuča, da bi jedan od povređenih mladića izvadio pištolj i počeo da puca u vazduh. Od tri ispaljena hica jedan je završio u telu Tamare Radulović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja