PLJAČKA U HOTELU: Italijanu iz sefa ukraden roleks, zlato i 25.000 evra

PLJAČKA U HOTELU: Italijanu iz sefa ukraden roleks, zlato i 25.000 evra

Crna Hronika -
Ključ s kojim je sef otključan pronađen je u pokradenom praznom sefu

BUDVA- Italijanski državljanin Đ. P. ostao je bez 25 hiljada eura, dva muška sata “rolex”, marke “dejtona” i oko 30 zlatnih prstena, koje mu je, za sada nepoznati, lopov ukrao iz sefa u hotelu “Maestral” u Budvi.

Italijanski turista krađu je prijavio budvanskoj policiji 24. marta oko 21 ;AS. Istaga, koju policija, intenzivno vodi, još nije dala rezultate.“

Prijavljeno krivično delo je izvršeno u periodu od 16. do 24. marta 2013. godine, tako što je za sada nepoznato lice ušlo u prostoriju u kojoj se nalaze sefovi i otključalo sef koji je koristio Đ.P. na način što je zloupotrebio ključ od sefa oštećenog, koji je on u toj prostoriji zaboravio”, saopštili su juče iz Uprave policije.

Iz policije nezvanično rečeno da su inspektori izuzeli snimke nadzornih kamera i da se na njima, navodno, vidi da je u prostoriju, gde se nalazio pokradeni sef, 24. marta ulazio član porodice jednog od zaposlenih u hotelu “Maestral”.

Drugi sagovornik, kazao je da to ne mora ništa da znači, jer policija još utvrđuje da li je sef pokraden tog dana.

Oba sagovornika su rekla da je ključ kojim je sef otključan pronađen u pokradenom, praznom sefu.

Iz uprave hotela “Maestral”, je potvrđeno da se dogodila krađa u hotelu, ali nisu želeli ništa više da komentarišu.

“Slučaj koji se desio u našem hotelu odmah je prijavljen Upravi policije. S obzirom da je istraga u toku, sve dalje informacije nijesmo u mogućnosti da vam damo”, saopštili su iz uprave hotela.

O događaju je obavešten osnovni državni tužilac u Kotoru, a policja je iste večeri kada je turista prijavio krađu napravila uviđej na licu mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track