OMAĐIJALA GA KAFOM: Pokrala penzioneru 1.500 evra i hranu

Kobno upoznavanje preko oglasa

OMAĐIJALA GA KAFOM: Pokrala penzioneru 1.500 evra i hranu

Crna Hronika -
Nada je otišla tako daleko da je nesuđenom životnom saputniku osim novca ukrala i obrok koji si je upravo bio kupio u samoposluzi

ZAGREB- Dobar dan. Ja sam Nada. Javljam se na oglas. Mogli bismo se naći. Ali bolje da prvi susret bude kod vas kući nego u nekom kafiću. Bitan je razgovor, ipak, jelI tako? – rečenice su koje 77-godišnjem penzionisanom bravaru Branislavu Glišiću iz naselja Špansko u Zagrebu od subote uveče odzvanjaju u glavi jer mu se, zapravo, na oglas javila žena koja ga je omamila, pokrala i pobjegla u nepoznatom pravcu.

Nada je otišla tako daleko da je nesuđenom životnom saputniku osim novca ukrala i obrok koji si je upravo bio kupio u samoposluzi.

- Kad je ušla u stan u subotu oko 14 sati, ponudio sam da joj napravim crnu kafu. Ona je rekla da pije neskafu iz kesice koji je donela sa sobom. Okrenuo sam se na trenutak, a ona mi je sipala otrov u kafu koju sam skuvao. Nakon 20 minuta uhvatio me san. Rekla mi je: ‘Odi, legni u krevet’ i otpratila me do spavaće sobe. Preko odeće malo me je masirala i ja sam zaspao ko mrtav. Probudio sam se oko 18 sati. Bilo mi je loše. Vrtelo mi se. Nisam mogao normalno da hodam. Nade nigde. Baš kao ni novca, kaže Glišić.

On kaže i da mu je osim novca oko 11.000 kuna (oko 1.500 evra), Nada ukrala i dva digitrona, papuče koje joj je dao na korištenje u stanu, ali i hranu!Sada nema ni da plati račune.

Nada mi je pojela svu hranu i ostavila plastične kutijice. Rekla je da je poreklom iz Nove Gradiške, da ima 62 godine i da je ostala udovica pre pet godina. Fizički nije bila bogomdana lepotica.

Krenuo je za potragom nove saputnice ne bi li olakšao tugu koju još uvek oseća za svojom pokojnom suprugom Ivkom.

Od oglašavanja i potrage za životnom saputnicom ipak neće odustati i ističe da mu “Nada, ipak, nije ukrala nadu”. Svestan je ljudskog kukolja u žitu , ali neugodnost koju je osetio nakon “magične kafe” koju mu je servirala Nada neće ga naterati da odustane od želje za boljom starosti, ispričao je prevareni penzioner.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track