POTERNICA: Ekipa sina Đure Mutavog ubila Tamaru Radulović?
Foto: Nemanja Pancic

Inspektori za petama ubicama devojke na Adi

POTERNICA: Ekipa sina Đure Mutavog ubila Tamaru Radulović?

Crna Hronika -
Policija traga za Filipom V. i Vukašinom C. zato što su učestvovali u tuči u kojoj je stradala nedužna gošća. Istraga Sumnja se da je Filip V. ili Vukašin C. izvadio pištolj i pucao uvis kad je metak slučajno pogodio pokojnu

BEOGRAD - Rasvetljen slučaj!Policija traga za Filipom V. (25) i Vukašinom C. (20), obojica su iz Novog Sada, zbog sumnje da su 12. maja oko 22.30 na proslavi rođenja deteta Nikole Jovšića (30) ubili Tamaru Radulović (29), njegovu sestru od tetke. Sumnja se da su Filip V. i Vukašin C. članovi kriminalne grupe na čijem je čelu sin Miladina Suvajdžića zvanog Đura Mutavi, svedoka-saradnika u postupku protiv „zemunskog klana“.- Iza rešetaka su se našli Aleksandar L. (34) i Strahinja S. (30), kojima se na teret stavlja učestvovanje u tuči, koja je prethodila ubistvu Radulovićeve. Reč je o nastavku obračuna dve kriminalne grupe iz Novog Sada. Tri dana pre ovog zločina, Filip V. i Vukašin C. su sa saučesnicima pretukli Aleksandra L. nedaleko od Doma zdravlja na novosadskom Novom naselju - kaže izvor Kurira iz istrage.Dve sukobljene grupe slučajno su se srele na proslavi u beogradskom klubu na Adi Ciganliji.- Aleksandar L. je bio pozvan na žurku, a druga dvojica su svratila u klub. Kad su se sreli, došlo je do svađe i tuče. Sumnja se da su Filip V. ili Vukašin C. izvadili pištolje i pucali uvis kad je jedan metak slučajno pogodio Tamaru u stomak. Međutim, policija ne isključuje ni mogućnost da su obojica pucala. Devojka je ubrzo podlegla povredama, a napadači su se posle pucnjave razbežali. Daljom istragom biće utvrđeno ko je od njih pucao i slučajno ubio nevinu devojku - kaže izvor Kurira.Filip V. i Vukašin C. su navijači FK Novi Sad i pripadnici navijačke grupe Korida.- Oni se, međutim, povezuju s poslovima u vezi s narkoticima. Pretpostavljamo da je zbog droge i došlo do sukoba s Aleksandrom L., koji je kao nekadašnji član „veterničkog narko-klana“ ležao u zatvoru - kaže naš sagovornik.Odmah posle zločina uhapšen je Nikola Jovšić, Tamarin rođak, zbog sumnje da je pomogao izvršiocima nakon ubistva.

Tamarin brat Nikola
Tamarin brat Nikola

Ako ih vidite, zovite policiju...Filip V.(25) i Vukašin C. (20)
Ako ih vidite, zovite policiju...Filip V.(25) i Vukašin C. (20)

Filip V. oslobođen optuŽbeFilip V. je odran ije poznat novosadskoj policiji. On je u septembru prošle godine bio osumnjičen za pokušaj ubistva Nemanje J. (19) u blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“.- Međutim, na suđenju je oslobođen, jer su pojedini očevici i oštećeni izmenili iskaze - kaže izvor Kurira iz istrage.Filip V. je više puta hapšen, a s njim u društvu često je bio i Vukašin C.- Filip V. je sa svojim saučesnicima zaveo teror u Novom Sadu. Od njih zaziru mnogo ozbiljniji kriminalci - kaže naš sagovornik.

Tamara Radulović sahranjenaTamara Radulović sahranjena je juče na beogradskom groblju Orlovača. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije poslednji put su se oprostili od nastradale devojke i ispratili je do njene večne kuće, prekrivene cvećem.

Filipov otac ubijen 1999.Filip V. je sin Kićuna V., koji je 1999. godine ubijen u Novom Sadu. Porodica Kićuna V. bila je u sukobu s nikšićkom familijom Radulović još od kraja prošlog veka.

Apel građanima pomozite MUPPolicija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Filipu V. i Vukašinu C., jave na telefone: 011/2763-381 i 0-64/892-483.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track