Opljačkali menjačnicu, prodavnicu i benzinsku pumpu

Opljačkali menjačnicu, prodavnicu i benzinsku pumpu

Crna Hronika -
Osumnjičeni J. R.(38) i A.S.(33), iz Beograda, terete se da su uz pretnju oružjem opljačkali menjačnicu, benzinsku pumpu, iz koje su ukrali 870.000 dinara

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su opljačkale menjačnicu, prodavnicu i benzinsku pumpu, odakle su ukupno ukrali oko 870.000 dinara,saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičeni J. R.(38) i A.S.(33), obojica iz Beograda, terete se da su izvršili više krivičnih dela razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni su osumnjičeni da su 8. marta 2013. u jednoj menjačnici, maskirani i uz upotrebu vatrenog oružja od zaposlenih oduzeli oko 800.000 dinara. Prilikom razbojništva, "pljačkaši su ispalili hitac i tom prilikom nije bilo povređenih", navodi se u saopštenju.,Osumnjičeni se terete i da su 1. maja 2013. "maskirani i uz upotrebu vatrenog oružja od radnika prodavnice oduzeli oko 50.000 dinara".

Izvršioci su i ovom prilikom ispalili hitac iz vatrenog oružja i nije bilo povređenih, navodi se u saopštenju.Oni se terete i da su 26. aprila 2013. "na benzinskoj stanici, uz upotrebu vatrenog oružja, oduzeli oko 20.000 dinara".

Osumnjičeni će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu, navodi MUP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track