Leskovac: Policajac ranio kradljivca automobila?!

Leskovac: Policajac ranio kradljivca automobila?!

Crna Hronika -
N.I. (27) je, posle više poziva da izađe iz vozila, naglo otvorio vrata, nogom je šutnuo policajca u nogu, a zatim ga rukom udario u ruku u kojoj je preventivno držao pištolj, posle čega je odjeknuo pucanj

LESKOVAC - Leskovčanina N.I.(27) osumnjičenog za krađu automobila, nenamerno je iz pištolja ranio jedan policajac koga je osumnjičeni napao, saopštila je leskovačka policija.

Policijska patrola je krenula u poteru nakon što je dobila prijavu građana da im je ukraden auto. Patrola saobraćajne policije je sporno vozilo primetila u Bulevaru Nikole Pašića i pokušala da ga zaustavi, ali se vozač dao u bekstvo.

Sa uključenom svetlosnom i zvučnom signalizacijom policajci su jurili begunca kroz Tekstilnu ulicu i sustigli ga u industrijskoj zoni kod zgrade "Hladnjača", gde se begunac zaustavio jer je vozilom udario u kamenje pored puta.

Posle više poziva da izađe iz vozila, N.I. je naglo otvorio vrata, "nogom šutnuo policijskog službenika u nogu, a zatim ga rukom udario u ruku u kojoj je preventivno držao pištolj" nakon čega je odjeknuo pucanj.

Policija je odredila zadržavanje osumnjičenom za krađu vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track