Slovenac krijumčario 3 kg skanka

Zaplena

Slovenac krijumčario 3 kg skanka

Crna Hronika -
Marihuana je nađena u konstrukcionim šupljinama automobila "reno senik" slovenačkih registarskih tablica i bila je zapakovana u 17 paketa

BEOGRAD - Policija je uhapsila državljanina Slovenije F.Š. osumnjičenog za krijumčarenje tri kilograma marihuane iz Srbije u Hrvatsku, saopštio je danas MUP Srbije.

Marihuana je nađena u konstrukcionim šupljinama automobila "reno senik" slovenačkih registarskih tablica i bila je zapakovana u 17 paketa. Državljanin Slovenije je osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i on će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Policija je posebno istakla da su osumnjičenog uhapsili pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, uz asistenciju policijskih službenika Uprave granične policije i službenika Ministarstva finansija, Uprave carina.

U saopštenju se, međutim, ne navodi gde je uhapšen. Policija je navela da je od osumnjičenog zaplenila "genetski modifikovanu opojnu drogu marihuanu "skank"".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track