Likvidacija Loncovića naručena iz Nemačke?

Policija još traži motive ubistva u Rakovici

Likvidacija Loncovića naručena iz Nemačke?

Crna Hronika -
Veza Inspektori ispituju podatke o boravku ubijenog vlasnika restorana „Hacijenda rodizio“ Nemanje Loncovića (43) u zatvoru u Nemačkoj

BEOGRAD - Policiji interesantno što je Loncović po Beogradu vozio auto iznajmljen u Nemačkoj.Iz policije nam još niko nije javio zašto je ubijen naš Neca! Verujte, dva dana sedimo pored telefona i čekamo bilo kakvo objašnjenje za tragediju koja nas je zadesila!Ovo je za Kurir izjavio rođak porodice Nemanje Loncovića (43), vlasnika elitnog novobeogradskog restorana „Hacijenda rodizio“ koji je u noći između četvrtka i petka likvidiran u „mercedesu“ parkiranom ispred porodičnog stana u Rakovici.S druge strane, Kurir saznaje da inspektori beogradske policije, u okviru istrage povodom Loncovićevog ubistva, istražuju podatke o boravku vlasnika restorana u zatvoru u Nemačkoj pre nekoliko godina.Sumnjao da ga prate- Postavlja se pitanje s kakvim ljudima se povezao tokom robije, jer je poslednjih nekoliko godina života stalno živeo na relaciji Beograd-Nemačka. Moguće je da je u zatvoru ostvario veze, koje su mu na kraju i došle glave - kaže naš izvor iz istrage.Sagovornik dodaje da je „interesantno“ i to što je vlasnik restorana likvidiran u rentakar „mercedesu“ iznajmljenom u Nemačkoj.- Postavlja se pitanje zbog čega je ovaj automobil vozio po Beogradu. Jasno je da je u Srbiji mogao da iznajmi automobil za mnogo manje novca, kao i da je bio dovoljno dobro situiran da sebi priušti kupovinu kola. Policija, između ostalog, ispituje da li se ovim automobilom služio jer je verovao da ga neko prati i da će ga tako zavarati, iako su članovi njegove porodice rekli da se Nemanja nije žalio da mu neko preti - dodaje sagovornik.Loncovićeva supruga Violeta i ćerka juče nisu želele da komentarišu saznanja da se policija bavi njegovim boravkom u nemačkom zatvoru.Ubica imao saučesnika- Jednostavno nam je preteško! Hvala vam što se interesujete za nas, ali ne želimo ništa da komentarišemo. Majka zaista nije u stanju da razgovara ni sa kim - rekla je kratko ćerka ubijenog.Podsetimo, Loncović je prekjuče likvidiran na parkingu ispred zgrade u kojoj je živeo. Njemu se, pošto je parkirao „mercedes“, prikrao zasad nepoznati napadač i ispalio u njega nekoliko metaka, od čega ga je jedan pogodio u glavu. Ubica je pobegao do automobila u kojem ga je čekao saučesnik.

Mesto zločina... Parking na kojem je ubijen Nemanja Loncović
Mesto zločina... Parking na kojem je ubijen Nemanja Loncović

Nikola Maksimović i Darko Lazović
Nikola Maksimović i Darko Lazović

Od Loncovića se oprostili i crveno-beli

Čitulje i poruke s rečima oproštaja od ubijenog Loncovića juče su gotovo preplavile dnevne novine. Uz najbližu porodicu i rođake, od dugogodišnjeg prijatelja čituljom se oprostio i pevač Aca Lukas s porodicom, kao i fudbaleri Crvene zvezde Nikola Mikić, Marko Vešović, Boban Bajković, Filip Kasalica, Filip Mladenović, Darko Lazović i Nikola Maksimović.- Nemanju Loncovića poznavao sam kao vlasnika restorana „Hacijenda“ i „La čoza grande“. Često sam ručao u njegovim restoranima i znam ga samo iz viđenja. Nisam se upoznao s njim - rekao je Nikola Maksimović i dodao da ne zna da li je Loncović bio menadžer pojedinim fudbalerima.Prvotimac Zvezde Darko Lazović za Kurir je kratko rekao da mu je Loncović bio prijatelj, ali da o tome ne želi da govori zbog njegove porodice.

Nije se žalio da mu preteLoncović se nije žalio da mu neko preti.- Ne verujemo ni da je odbijao da plaća reket, jer bi mu tada prvo zapalili lokal. Očigledno je da se nekome zamerio, - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja