BOŽOVIĆ: Uhapsićemo Darka Šarića?!

BOŽOVIĆ: Uhapsićemo Darka Šarića?!

Crna Hronika -
MUP Srbije radi sa partnerima, kako na regionalnom tako i na međunarodnom planu i očekujem da će veliki trud i rad koji MUP ulaže u lociranju i hapšenju svih odbeglih kriminalaca, uključujući i Šarića, uroditi plodom kazao je državni sekretar MUP Vladimir Božović

PODGORICA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije ulaže velike napore da locira i uhapsi odbegle kriminalce, uključujući i Darka Šarića, ali se, zbog policijske istrage ne može saopštiti kada će to biti realizovano, kazao je danas državni sekretar tog resora Vladimir Božović.

"MUP Srbije radi sa partnerima, kako na regionalnom tako i na međunarodnom planu i očekujem da će veliki trud i rad koji MUP ulaže u lociranju i hapšenju svih odbeglih kriminalaca, uključujući i Šarića, uroditi plodom", rekao je Božović novinarima u Budvi na međunarodnom forumu o bezbednosti.Upitan ima li naznaka da je ubistvo Nikole Bojovića povezano sa nekim kriminalnim grupama iz Crne Gore, on je odgovorio da je kriminalistička policija u Srbiji veoma posvećena rešavanju tog slučaja i traganju za izvršiocima.

"Uveren sam da će svi napori koje policija preduzima doći do izvršilaca i moguće povezanosti tog ubistva sa nekim drugim kriminalnim aktivnostima. Akcija naše kriminalističke policije je u toku", kazao je Božović.

Odgovarajući na pitanje da li su određeni pripadnici zemunskog klana boravili u Crnoj Gori u prethodnom periodu, on je rekao da je čuo izjavu crnogorskog ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, koji je rekao da nisu, prenose podgorički mediji.Mi imamo dobru saradnju sa MUP-om Crne Gore, kazao je Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track