Mišković sa VMA prebačen ponovo u Centralni zatvor!

Mišković sa VMA prebačen ponovo u Centralni zatvor!

Crna Hronika -
Vlasnik „Delte“ je zbog problema s pritiskom i srčanih smetnji u ponedeljak u prepodnevnim satima u tajnosti odveden na Vojnomedicinsku akademiju. Njega je u bolnicu prevezla Žandarmerija, uz ogromne mere bezbednosti

BEOGRAD - Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković, koji je prebačen u ponedeljak iz Centralnog zatvora na VMA zbog problema s pritiskom, vraćen je danas u toku dana ponovo u pritvorsku jedinicu.

Miškoviću su lekari skinuli holter, a rezultati ispitivanja trebali bi da budu dostavljeni tokom ove nedelje , kada bi lekari trebali doneti odluku o novoj terapiji ili će biti neophodna operacija.

Vlasnik „Delte“ je zbog problema s pritiskom i srčanih smetnji u ponedeljak u prepodnevnim satima u tajnosti odveden na Vojnomedicinsku akademiju. Njega je u bolnicu prevezla Žandarmerija, uz ogromne mere bezbednosti.

- Procenjeno je da Mišković mora da bude pregledan zbog velikih problema s gornjim i donjim pritiskom, koji su mu se u jednom trenutku gotovo izjednačili, ali i zbog bolova u grudima i aritmije. Po prijemu se žalio na mučninu i osećaj da će se onesvestiti. Lekari su odmah intervenisali i stavili mu aparat za dijagnostikovanje srčanih oboljenja (holter), koji će nositi 24 sata. U zavisnosti od toga kakvi budu rezultati ispitivanja, doneće se odluka da li će se Mišković vratiti u zatvor ili biti zadržan na lečenju - rekao je izvor Kurira.

Miroslav Mišković u pritvoru je od 12. decembra prošle godine, a kako je Kurir ranije pisao, on je i u trenutku hapšenja imao zdravstvenih problema, koji su se tokom boravka u zatvoru pogoršavali i koji su najverovatnije uzrokovani velikim stresom. Ipak, njegovo stanje naglo se pogoršalo tokom vikenda, a uzrok toga je, kako se pretpostavlja, odluka Sudskog veća da mu produži pritvor.

- Stanje Miškovića nije alarmantno. Nije životno ugrožen, ali da bi se izbegao rizik, njegovo stanje mora da se prati i da se na svaku promenu pravovremeno reaguje. Lekari s VMA su Miškovića do sada nekoliko puta pregledali i prepisali mu određene lekove zbog problema koje ima - kaže izvor za Kurir.EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja