OSTAVILA GA: Zoltan supruzi pucao u srce, sebi u glavu!

Dvoje mrtvih u naselju Mali Radanovac u Subotici

OSTAVILA GA: Zoltan supruzi pucao u srce, sebi u glavu!

Crna Hronika -
Zoltan G. (52) nije želeo da prihvati da ga je Edita Š. ostavila posle skoro sedam godina zajedničkog života

SUBOTICA - Nova porodična tragedija.Zoltan G. (52) preksinoć je u naselju Mali Radanovac u Subotici hicem iz pištolja ubio svoju bivšu nevenčanu suprugu Editu Š. (45), a potom je i sebi presudio!Dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Zoltan u utorak oko ponoći otišao do Edite, koja je bila u kući svoje majke i bake u Palminoj ulici 28.Razvalio vrata- Zoltan je provalio ulazna vrata i ušao u kuću, a posle kraće svađe iz pištolja koji je poneo sa sobom ispalio je smrtonosni hitac u Editu. Metak je ženu pogodio pravo u srce i ona je na licu mesta ostala mrtva. Potom je Zoltan sebi presudio metkom u glavu - kaže izvor Kurira.Kada su čule buku i svađu, komšije su pozvale policiju. Međutim, patrola je stigla kad je već sve bilo kasno i u stanu je zatekla samo dva tela.Editine komšije kažu da je ona imala ćerku i sina iz prvog braka, dok je Zoltan imao sina iz prethodnog braka.Ostavila ga- Nakon što se razvela od prvog supruga, Edita je počela da živi sa Zoltanom. Bili su zajedno skoro sedam godina, ali su se stalno svađali. Zbog toga je ona jesenas odlučila da prekine vezu sa Zoltanom i vratila se u porodičnu kuću kod majke i bake - priča Editina prva komšinica.Međutim, Zoltan se nije pomirio s tim.- Stalno joj je pretio, ali nije smeo da dođe jer je u kući bio i Editin sin. Međutim, mladić je prošlog petka otputovao u inostranstvo na posao, a Zoltan je baš to čekao. Došao je u Editinu kuću i desila se tragedija. Zaista je strašno sve to. Niko nema lepe reči za Zoltana, on se vrlo čudno ponašao - ispričala je komšinica.

Kuća u kojoj se dogodio zločin
Kuća u kojoj se dogodio zločin

Porodične tragedije♦ 30. maj 2013 - Živorad Anđelković iz Smederevske Palanke ubio je Jasminu Apostolović zbog toga što je prekinula vezu s njim♦ 27. jun 2012 - U mestu Lece kod Medveđe Dejan Petrović (39) ubio je bivšu suprugu Ljiljanu (41), a potom pucao u sebe♦ 20. avgust 2009 - Slavko Stanimirović (47) iz Velike Grabovnice kod Leskovca, iz lovačke puške na spavanju usmrtio suprugu Ljiljanu (40), a onda pucao sebi u grudi♦ 6. novembar 2007 - Somborac Ivan Vrdoljak (68) ubio je sekirom na spavanju suprugu Mirjanu (67), a nekoliko sati kasnije bacio se s četvrtog sprata

Tela na obdukcijiNakon uviđaja, tela Edite i Zoltana upućena su na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a predstavnici mesne zajednice posetili su porodicu nastradale Edite i ponudili pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja