AFERA LUKA BEOGRAD: Mrđa uhapšen dok je pio kafu sa Bekom

AFERA LUKA BEOGRAD: Mrđa uhapšen dok je pio kafu sa Bekom

Crna Hronika -
Druga ekipa privela je Mrđu i Kosovca u zgradi Luke, gde su i zaposleni, i to dok su pili kafu sa Bekom, dok je Bubalo priveden u sedištu svoje konsalting firme

BEOGRAD - Bivši izvršni direktor Agencije za privatizaciju Goran Mrđa, jedan od osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u okviru privatizacije Luke Beograd, uhapšen je dok je pio kafu sa biznismenom Milanom Bekom.

Bivšeg ministra privrede Predraga Bubala uhapsila je jedna policijska ekipa, na radnom mestu, dok je za Mrđu i njegovog kolegu Dušana Kosovca, još uvek zaposlene u “Luci”, bila zadužena druga ekipa.

- Bubalo je priveden u sedištu svoje firme za konsalting, koja se nalazi u centru grada, u kojoj je bio sa sekretaricom i dvojicom radnika. Bio je u potpunom šoku i nije mu bilo jasno zašto ga privodimo. Druga ekipa privela je Mrđu i Kosovca u zgradi Luke, gde su i zaposleni, i to dok su pili kafu sa Bekom, kaže jedan od policajaca koji je učestvovao u ovoj akciji.

Bivši ministar privrede Predrag Bubalo i još sedmoro ljudi uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja tokom privatizacije “Luke Beograd”. Bubalo je na saslušanju negirao krivicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track