IZBO ŽENU NA ULICI: Dete (13) branilo majku!

Krvavi pir u Kraljevu

IZBO ŽENU NA ULICI: Dete (13) branilo majku!

Crna Hronika -
Zbog neuzvraćene ljubavi Rista J. (29) iz Kraljeva pokušao da zakolje Tanju J. (33)

KRALJEVO - Bio bolesno opsednut žrtvom!Rista J. (29) iz Kraljeva uhapšen je i zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati zbog sumnje da je pokušao da ubije Tanju J. (33) pred njenim sinom N. J. (13). Kako saznajemo, Rista je u nedelju oko 22 časa u Karađorđevoj ulici prišao ženi, koja je s detetom išla trotoarom, i počeo da je vređa, posle čega je izvadio nož i ubo je u grudi, vrat i leđa!Odbijala udvaranje- Motiv ovog napada po svemu sudeći je neuzvraćena ljubav. Naime, Rista J. se dugo udvarao Tanji, ali ona ga je uporno odbijala i zbog toga je na kraju odlučio da joj se osveti - kaže sagovornik Kurira.Rista je, dodaje naš izvor, najverovatnije čekao Tanju sakriven iza bagremara pored obližnjeg stovarišta. Kad su se pojavili Tanja i N. J., Rista je započeo svoj krvavi pir!- Dok je napadač ubadao nemoćnu ženu, dete je plakalo i pokušavalo da zaštiti majku, ali uzalud... Dozivao je pomoć, ali nigde u blizini nije bilo ljudi. Kad je Tanja na kraju pala, on je pokušao da je podigne. Pošto je dečak sve glasnije vikao i jaukao, Rista J. je pobegao. Potpuno izbezumljeni mališan je tada pozvao policiju telefonom, a inspektorima je rekao da poznaje Ristu iz grada - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da je Rista, da bi uklonio tragove, sa sobom poneo krvavi nož.Nesrećna žena je ubrzo prebačena u Zdravstveni centar Studenica, gde je iste noći operisana.Čekao u zasedi- Rista J. je uhapšen juče oko 13.30 sati. On je priznao da je hteo da ubije Tanju i tvrdio je da je bio s njom u vezi i da je hteo da se njome oženi, ali ga je ona odbila - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Napadao i ranijeRista J., kako saznajemo, poznat je policiji. Protiv njega je podnošena prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.- Poznat je kao lokalni manijak - kaže naš izvor iz istrage.

Nije životno ugroženaUprkos brojnim ubodima i posekotinama, Tanja J. nema teže povrede vitalnih organa i nije životno ugrožena!-Trenutno je van životne opasnosti i nadamo se da neće imati postoperativne komplikacije - izjavio je za Kurir dr Zvezdan Maksimović, dežurni hirurg u kraljevačkoj bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track