Najnovije vesti

DANILOVIĆEVA SUPRUGA: Nisam bila u restoranu i nisam svedok tuče

DANILOVIĆEVA SUPRUGA: Nisam bila u restoranu i nisam svedok tuče

Crna Hronika
Svetlana Danilović je svoje svedočenje završila posle samo dvadesetak minuta

BEOGRAD -  Svetlana Danilović, supruga Predraga Danilovića, predesednika KK Partizan, kojeg je 18.maja nožem ranio njegov prijatelj Branko Filipović Fido svedočila je danas pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu.

Svetlana Danilović je svoje svedočenje završila posle samo dvadesetak minuta, a njih dvoje iako su sedeli blizu jedno drugoga, nisu se pozdravili.

Svetlana je pred istražnim sudijom izjavila da nije bila u restoranu u momentu napada i da joj nije poznato zašto je uopšte pozvana u sud.

Da podsetimo Svetlanin suprug Predrag Danilović u prošli petak je svedočio pred istražnim sudijom da je Fido tražio nož da sve pobije, pre nego što je nasrnuo na njega.

U maloj sudnici na drugom spratu beogradske Palate pravde, tada su se prvi put od incidenta koji se dogodio u Filipovićevom restoranu, Danilović i Filipović sreli oči u oči.

Iako su sedeli na samo metar jedan od drugog, nisu se pozdravili niti su razmenili ijednu reč. Fido, koji je iz pritvora doveden pogled nije odvajao od poda.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...